Postup přípravy
	Krok 1: Filety ze pstruha očistíme – pinzetou odstraníme zbytky kostí, které přejetím rukou po filetu ucítíme.
	Krok 2: Z obou stran filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme, bohatě posypeme směsí koření „Dědkův kapr“ a lehce obalíme pouhým položením do hl. mouky (netlačíme filet do mouky, potřebujeme minimum mouky jen pro krustu).
	Krok 3: V teflonové pánvi si rozehřejeme 1 polévkovou lžíci přepuštěného másla a vložíme pstruží filátka kůží dolů. Opečeme do křupava, otočíme a opět opečeme do křupava.
	Krok 4: Po opečení filety vyjmeme a každý překrojíme na tři díly – lépe se nám s rybou bude na talíři manipulovat.
	Krok 5: Jako přílohu použijeme opečené vařené brambory sypané mletou červenou paprikou a ozdobíme plátkem citronu.
Zveřejněno 4. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dědkův vánoční pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2QR
Moje poznámka
					
				
Dědkův vánoční pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2QR
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pstruh recepty, 
						
						
							příprava pstruha, 
						
						
							vykoštění pstruha, 
						
						
							jak vykostit pstruha, 
						
						
							pomazánka z ryb, 
						
						
							koření na pstruha, 
						
						
							recept na vanocniho pstruha, 
						
						
							recepty na pstruha, 
						
						
							pstruh, 
						
						
							kořenářství samuel, 
						
						
							filety z pstruha, 
						
						
							vánoční recepty ryby, 
						
						
							priprava vanocniho pstruha, 
						
						
							výborný pstruh, 
						
						
							pstruh kosti, 
						
						
							vánoční ryba, 
						
						
							recept na pstruha, 
						
						
							pstruh recept, 
						
						
							přepuštěné máslo recept, 
						
						
							jak udělat filety z kapra
						
					
						Suroviny:
						
							pstruh, 
						
						
							sůl, 
						
						
							citron, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							ghee, 
						
						
							koření, 
						
						
							petržel, 
						
						
							česnek, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							kmín celý
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)