Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dědkův vánoční pstruh

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

4. 12. 2010 12:15

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Výborné pro ty co nemají v oblibě na vánoce kapra, nemají rádi smaženou rybu, ale přesto si rybu neodpustí.

http://www.koreni-samuel.cz/smesi-koreni-samuel/de...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

michsamant michsamant

4. 12. 2010 16:52

:yes:

Suvicka Suvicka

4. 12. 2010 16:03

Take bych hned ochutnala. +5 :yes::-K

Pajaska Pajaska

4. 12. 2010 13:43

Krásně propečená kůže a krásná fotka.Jemný pstruh je výtečná ryba.Směs koření nemám,ale namíchám si sama podle tohoto postupu.Díky.:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 12. 2010 13:22

Mno, mňam, dala bych si hned:-p:yes:

spagetka spagetka

4. 12. 2010 12:41

Pstroužky můžu ve všech kombinacích, koření seženu (měla jsem od URBANA dědkovo koření, ale určitě nebyl v názvu kapr, složení si už nepamatuju) na trzích.:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recepty příprava pstruha vykoštění pstruha jak vykostit pstruha pomazánka z ryb koření na pstruha recept na vanocniho pstruha recepty na pstruha pstruh kořenářství samuel filety z pstruha vánoční recepty ryby priprava vanocniho pstruha výborný pstruh pstruh kosti vánoční ryba recept na pstruha pstruh recept přepuštěné máslo recept jak udělat filety z kapra

Suroviny: pstruh, sůl, citron, mouka hladká, ghee, koření, petržel, česnek, hořčice, kmín celý

TopRecepty.cz

Dědkův vánoční pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2QR