Suroviny
Porce: Dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 420 kJ / 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 4,97 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9w3
Moje poznámka
Dědův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9w3
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
Tématické fráze:
guláš recept,
gulas,
dědův odkaz recept,
recept na guláš,
deduv odkaz,
dedovy recepty,
recept gulas,
recepty na guláš,
prirodni hovezi gulas,
recepty guláš,
recept deduv odkaz,
dědův okurek recept,
hovězí guláš pro 30 strávníků,
recept vyce masa,
nejlepší děduv guláš,
recepty pro výce stravniku- guláš,
prirodni gulas,
snadný hovězí guláš,
jak se vaří deduv odkaz,
recept dědův odkaz
Suroviny:
hovězí maso ve vlastní šťávě,
cibule,
okurky sterilované,
paprika čerstvá zelená,
protlak rajčatový,
hořčice,
majoránka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)