Suroviny
Porce: Dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 420 kJ / 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 4,97 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9w3
Moje poznámka
Dědův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9w3
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 13 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 2 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 4 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 11 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 11 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 11 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 12 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
guláš recept,
gulas,
dědův odkaz recept,
recept na guláš,
deduv odkaz,
dedovy recepty,
recept gulas,
recepty na guláš,
prirodni hovezi gulas,
recepty guláš,
recept deduv odkaz,
dědův okurek recept,
hovězí guláš pro 30 strávníků,
recept vyce masa,
nejlepší děduv guláš,
recepty pro výce stravniku- guláš,
prirodni gulas,
snadný hovězí guláš,
jak se vaří deduv odkaz,
recept dědův odkaz
Suroviny:
hovězí maso ve vlastní šťávě,
cibule,
okurky sterilované,
paprika čerstvá zelená,
protlak rajčatový,
hořčice,
majoránka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)