Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šoférský guláš pro Danielu

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

9. 1. 2011 13:49

Suroviny

Porce: asi 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 669 kJ / 877 kcal
Bílkoviny108,21 g
Tuky24,46 g
Vláknina23,71 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 451 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy49,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že je tady plno vepřových gulášů, ale tenhle je zase jiný a pokud můžu soudit, jiný i chuťově. Podle mne by byl ještě lepší na druhý den, kdy se všechno koření proleží. Kdysi to tak bylo a proto Daniela nemůže uvařit guláš, jaký jim kdysi chutnal. Tak snad bude chutnat, je bez papriky, ta cibule udělá své, šťáva je krásně tmavá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2011 11:06

Danielo, mám fakt velkou radost z těch fotek a že snad ten guláš chutnal. Má mnoho variant, přidat papričku, nepřidat, to už si musí každý sám, jak má rád. Já zkusila jen s tím pepřem a fakt nezůstalo!! Tak snad jsme aspoň trochu pomohli, každý,:-)) podle svých možností.;-)

Daniella O. Daniella O.

10. 1. 2011 03:03

Vsem dekuji moc za pomoc...:-K:-K:-K:-K:-K. Dnes jsem uvarila a je to ono. Zadna paprika, ani protlak a bylo to vyborne.:yes::yes::yes:. V te hospudce se podaval pouze s rohlikem, ale upekla jsem takove bulky. Snad se nikdo neurazi, kdyz pridam fotky.:-K:-K:-K. Bajecne jidlo...:-K:-K:-K. MOOC dekuji, manzel mlaska jeste ted, trefa do cerneho...., jenom ty palive papricky jeste vychytavam....:-8. PS: Ulezet se nestihne....:-D:-D:-D. Jeste moc dekuji za nazev;-)

Pajaska Pajaska

10. 1. 2011 01:01

Jani,snad jsi se trefila.:-))A i kdyby ne,vypadá báječně.:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 20:13

mnoo, právě jsem dojedla zbytek na večeři. Pravda je, že být odležený do zítřka, byl by ještě lepší. O guláších je to známo.:-p

lemarti

9. 1. 2011 19:56

Jani to vypadá luxusně:-pbodík letí a ukládám:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

9. 1. 2011 19:40

To musím vyzkoušet. Myslím si, že to bude dobrota - i bez papriky. Jak píšeš Jani, cibule udělá své:-*

isindy isindy

9. 1. 2011 15:47

je fakt, že guláš je pro mě synonymum spojení masa, papriky, česneku, cibule a majoránky, nicméně tohle bude dobré, ať už tomu říkáme jakkoli ;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 1. 2011 15:28

jistě super gulášek a když se nechá rozležet, tak to musí býti ta pravá dobrota:-p+1:yes:

Colombo65 Colombo65

9. 1. 2011 14:43

Zajímavé a jistě chutné:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 14:13

ivulinko, podle mne paprika nehraje až takovou roli, já ji dávám hlavně na barvu a tady mi vůbec nechyběla;-)

ivulinka ivulinka

9. 1. 2011 14:11

No Jani vypadá skvěle i bez té papriky, chuť bez ní si nedovedu představit, ale dobrý určitě je:yes:

spagetka spagetka

9. 1. 2011 14:11

To mi povídej, ať jsme s našima jeli kamkoli, táta zásadně guláš s osmi a bylo jedno jestli to je bufet nebo nejlepší restaurace, prostě pořádně rozleželý pálivý guláš s horou knedlíků uznával jako jediné výletní jídlo (a to ještě dojídal po mě, protože já nikdy nebyla velký jedlík) :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 14:08

spagi, máš pravdu, ale je fakt, že kdysi fakt ty guláše chutnaly jinak:-*. Možná mi mnozí dají zapravdu, že guláš v restauraci, nebo jen v bufetu na stojáka i s mírně oschlým knedlíkem neměl chybu!:-p Nevím proč, ale kdykoliv jsme někam cestovali vlakem, tak jsem měla hned na nádraží hlad!:-D A vždycky to byl právě guláš, co jsem si dala;-)

spagetka spagetka

9. 1. 2011 14:03

Taky myslím i podle toho, co jsem našla na webu i co mi řekli lidi, kterých jsem se ptala, že v tom guláši byly ostré feferonky a pak ty kozí rohy. Ale to je můj názor, ostatně se nepídíme po názvu, ale po dobrém jídle a o tom to je ;-):-p:yes: a tenhle vypadá taky dobře, ostatně vzpomínky bývají dost ošidné a už ne tak přesné ;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 14:01

Bibi, Daniela mi psala, že byl cítit po pepři, ne feferonce:-D, tak jsem to taky tak udělala, feferon, nebo čili si každý může přidat podle své chuti;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kozi gulaš jak uvařit guláš jak uvařit vepřový guláš gulaš z koziho masa vepřový guláš recept veprove recepty recept gulas vepřové maso recepty vepřový guláš kozí guláš recept vepřové ala guláš jak uvarit tmavy gulas jak uvařit vepřovej guláš guláš restaurace recept na kozí gulaš gulas z kozi jak uvařit dobrý guláš vepřová plec recepty recepty gulaš guláš

Suroviny: plec vepřová, cibule, kmín drcený, pepř celý, pepř mletý, masox, sůl, sádlo, česnek, mouka hladká

TopRecepty.cz

Šoférský guláš pro Danielu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/znNZ