Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá paštika z drůbežích jater

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2011 16:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 417 kJ / 339 kcal
Bílkoviny42,98 g
Tuky12,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 183 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to paštika na rychlou spotřebu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hela22

25. 12. 2016 01:06

Nadja: To jsou zajímavé informace, neznala jsem. Díky moc:yes:

Nadja Nadja

25. 12. 2016 00:35

hela22: moje teta toto sádlo používala hlavně do buchet - jsou potom křehčí. A škvarečky nevyhazuj, jsou vynikající. ;-)

hela22

24. 12. 2016 22:24

Děkuji Nadjo, vysmažené sádlo z kuřete jsem nikdy nepoužila, jen při pečení kuřete k omaštění brambor.
Musím vyzkoušet:yes:

Nadja Nadja

17. 12. 2016 11:46

hela22: klidně můžeš použít i vepřové, nebo jen slaninu - podle toho, co máš.
Drůbeží sádlo používám normálně (na polévku kupuji skelety a odstraňuji z nich sádlo, tak ho vyškvařím ). ;-)

zizala zizala (moderátorka)

16. 12. 2016 22:29

hela22: Drůbeží (kachní, husí, ale i kuřecí) vyškvařené sádlo používám běžně ;-)

hela22

16. 12. 2016 21:55

Drůbežího sádla???:-((

Pajaska Pajaska

10. 2. 2011 00:49

Mám moc ráda domácí paštiky.:-p:-p:yes:

Nadja Nadja

9. 2. 2011 22:55

Jani, děkuji a až vyzkoušíš s kvasnicemi, písni.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2011 16:30

Naděnko, vyzkoušeno a právě mi píše dcera, abych jí honem poslala ten recept, že je skvělááá! Nedávala jsem tu marmeládu, neměla jsem nějakou vhodnou, přesto je to fakt rychlá a skvělá paštika. Já jsem tak přemýšlela, kdysi se prodávala i taková, jakoby drožďová paštika, já jsem ji zbožňovala, tak možná zkusím zaexperimentovat a příště tam přihodím kostku droždí ke konci dušení těch jater. Plus už jsem ti dala, tak jen palec nahoru;-):yes:

Nadja Nadja

6. 2. 2011 18:17

To určitě. Já kupovala čerstvá asi 48 Kč/kg.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2011 17:32

No,myslím cca 12 kč!!! To se oplatí, ne? Za půl kila!!:-))

Nadja Nadja

6. 2. 2011 17:30

Jani, díky. To tam budu muset také dojít. Toto byla jen zkouška, ale paštika zmizela rychle.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2011 17:26

Naďko, kuřecí játra jsou v Albertu za super cenu, zítra jdu na to!!:-O:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paštika z drůbežích jater drubezi pastika drubeží paštika recept drůbeží játrová paštika recept paštika z drůbežích jater recept drubezi jatrova pastika rychlá domácí paštika rychlá játrová paštika recept na drůbeží paštiku paštika z kuřecích jater paštika recept drubeži jatrova paštika recept drůbeží játrová paštika recept drubezi pastika drůbeží játra paštika recept na paštiku z drůbežích jater játrová paštika z drůbežích jater pastika s drubezich jater rychla játrova pastika recept drubezi pastiky

Suroviny: sádlo, slanina anglická, cibule, játra kuřecí, bobkový list, sůl, pepř mletý, marmeláda rybízová

TopRecepty.cz

Rychlá paštika z drůbežích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RLpw