Kvašená malinovka
Osvěžující kvašená malinovka, to je chuť léta v každém doušku. Malinovka je hutná a má jinou, plnější chuť, než obyčejná. Typicky růžová limonáda, kterou si pod pojmem malinovka Češi vybaví, vládne našim vzpomínkám na dětství.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašená malinovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oML
Moje poznámka
Kvašená malinovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oML
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 31 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí malinovka,
domácí malinová šťáva,
kvašená šťáva,
kvašená rybízová šťáva,
malinová šťáva vařená,
kvašené štávy,
kvašené zelí recept,
výroba malinové štávy,
domácí malinovka recept,
malinová šťáva recept,
rybízová šťáva kvašená,
domácí kvašené zelí,
malinová šťáva,
výroba kvašeného zelí,
sangria recept,
kvašeny sirup,
malinovka za studena,
kvašené zelí v lahvích,
malinová šťáva domácí,
domácí malinová šťáva vařená
Komentáře (4)
My sme mali doma veľa malín, tak mamka stále vyrábala sirup a to takýmto spôsobom. Ja robím taký za studena, s kyselinou citrónovou.
Hella, vďaka za klasický recept!