Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYAy
Moje poznámka
Zelné závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYAy
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 16 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 50 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
hlavkove zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky recept,
recept zelné závitky,
dietní závitky,
dietní zelné závitky,
bezmase zelne zavitky,
bezmasé zelné listy,
zelný závitekrecepty hlávkové zelí,
recepty zelne zavitky,
závitky v zelném listu,
zavitky z hlavkovyho zeli,
závitky v hlávkovém zelí,
zelny zavitek,
zelné závitky dietní,
závitky,
zavitky z letniho zeli, bez masa,
letní závitky v těstíčku,
bezmasé závitky
Suroviny:
zelí hlávkové,
sýr plátkový,
šunka,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (8)
Recept je hodně jednoduchý, rychlý, levný a docela dietní, tak dávám 2.boda
Jen jsem v PC ty fotky nemohla najít a okopírovala jsem si je u sebe na MMB, snad tam to logo nevadí ne??
Andula: Ano, mám vyzkoušeno
Já taky ovařuju rozebrané listy, zelné i kapustné a neroztrhají se mi, stačí ohlídat si to...