Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYAy
Moje poznámka
Zelné závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYAy
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 5 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 3 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 8 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 8 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 8 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
hlavkove zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky recept,
recept zelné závitky,
dietní závitky,
dietní zelné závitky,
bezmase zelne zavitky,
bezmasé zelné listy,
zelný závitekrecepty hlávkové zelí,
recepty zelne zavitky,
závitky v zelném listu,
zavitky z hlavkovyho zeli,
závitky v hlávkovém zelí,
zelny zavitek,
zelné závitky dietní,
závitky,
zavitky z letniho zeli, bez masa,
letní závitky v těstíčku,
bezmasé závitky
Suroviny:
zelí hlávkové,
sýr plátkový,
šunka,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (8)
Recept je hodně jednoduchý, rychlý, levný a docela dietní, tak dávám 2.boda
Jen jsem v PC ty fotky nemohla najít a okopírovala jsem si je u sebe na MMB, snad tam to logo nevadí ne??
Andula: Ano, mám vyzkoušeno
Já taky ovařuju rozebrané listy, zelné i kapustné a neroztrhají se mi, stačí ohlídat si to...