Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,00 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,56 g |
Sacharidy | 161,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kwJ
Moje poznámka
Rizoto s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kwJ
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 6 minutami
Dušená mrkev
Fitulka před 32 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 39 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 48 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 52 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Tématické fráze:
risoto s ananasem,
rizoto recept,
houbové rizoto s ananasem,
kureci rizoto s ananasem,
drůbeží lunchmeat,
kureci s ananasem a arasidy,
lunchmeat drůbeží,
rizoto z prazské šunky,
drůbeží maso na ananasu,
jidla s ananasem,
drůbeží lunchmeat recepty,
drůbeží lunchmeat recept,
dresing spak,
kuřecí rizoto s s ananasem,
rizoto s ovocem recept,
recepty na ovocné rizoto,
ananasová omáčka s kari,
rizoto s ananasem a kuřecím masem,
ryzoto s lunch meat,
kureci ryzoto s ananasem
Suroviny:
cibule,
šunka,
arašídy,
rýže,
ananas,
sýr ementál,
olej,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (2)