Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 413 kJ / 2 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,37 g |
Tuky | 174,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
Postup přípravy
Bylinkové máslo z čerstvých natí a třeného česneku
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Moje poznámka
Francouzské kuřátko na šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zByy
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 3 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 minutami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 24 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 3 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
použití šafránu,
šafrán recept,
šafrán,
šafrán koření recepty,
jak použít šafrán,
recepty šafrán,
recept šafrán,
šafran použití,
francouzske kuratko,
maso na šafránu,
šafrán koření použití,
šafrán a recepty,
kukuřičné kuřátko,
šafrán koření recept,
koření šafrán použití,
na šafránu,
recepty ze šafránu,
kde se používá šafrán,
francouzské kukuřičné kuře
Suroviny:
kuře,
máslo bylinkové,
šafrán,
list banánový
Komentáře (31)
(švagrové jsem to neřekla, asi by si myslela, že si já myslím, že toudělala schválně - což si jsem jistá, že určitě ne )
Předtím jsem měla jen ty blizny jako ty a právě jsem někde četla, že se mají rozpustit - louhovat, tak jsem to tak dělala, ale jak říkám - do rizota nebo do polévky, na mase s ním zkušenost nemám.
Každopádně i já děkuji za inspiraci
přeji krásný den a všem děkuji za komentáře
Ale pravda je, že se šafránem příliš zkušeností nemám, používám ho do rizota nebo do polévek, ale rozpouštěla jsem ho vždy...