Suroviny
Porce: cca 25-30 ks. podle toho jak je děláte velké.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 159 kJ / 6 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,89 g |
| Tuky | 460,73 g |
| Vláknina | 22,82 g |
| Cholesterol | 435 mg |
| Sodík | 12,42 g |
| Sůl | 31,00 g |
| Sacharidy | 391,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Moje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 11 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 11 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 4 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 7 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 9 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 9 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 12 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
housky se slaninou,
domaci housky se slaninou,
houska se slaninou,
kynute housky se slaninou,
bochánky se slaninou,
jak vytvarovat housky,
housky se slaninou recept,
housky ze slaninou,
recept housky se slaninou,
housky se slaninou bez kvasnice,
recept na housky se slaninou,
housky se zelím a slaninou,
jak vytvarovat housku,
sýrové housky se slaninou,
housky s slaninou,
housky se zelím,
housky se slaninou a zelím,
recept bochánky se slaninou,
domácí housky se slaninou recept,
sýrové bochánky se slaninou
Suroviny:
voda,
droždí,
cukr písek,
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
olej,
kečup sladký,
česnek,
slanina anglická,
sýr tvrdý
Komentáře (14)
Omlouvám se chtěl jsem napsat do nevyhřáté trouby, protože když je to v té troubě tak to pěkně kyne a jak se to nahřeje je vlastně hotovo.
Já jsem to dával podle receptu co mám napsaný do studené trouby, ale zkoušel jsem to i do teplé a výsledek byl stejný. o víkendu to znova upeču a nafotím i postup.
Jo mělo by tam bít napsané nakrojit a nedoříznout...
je to lepší do vyhřáté trouby protože to ještě vlastně kyne jak se to nahřívá