Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 1,14 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 28,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
Moje poznámka
Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwZK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
osobuko recept,
osobuko,
hovězí osobuko,
osobucco,
oso buco,
oso buko,
osobuco recepty,
hovězí osobuko recept,
oso buco recept,
telecí osobuko,
osobuko recepty,
recept na osobuko,
telecí osobuko recept,
osobuko telecí,
oso bucco,
osobuco,
osso buko,
osobucco recept,
osso bucco recept,
osobuco recept
Suroviny:
osso buco mladého býčka,
cibule,
česnek,
vývar hovězí,
máslo,
víno bílé,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
květák,
bobkový list,
koření nové koření,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
libeček,
petrželka,
jíška
Komentáře (18)
Díky za komentíky všem...
Připadala jsem si dnes, jakoby mi uvařila moje babička...
Úplně si dokážu představit tu velice jemnou chuť masa rozpadajícího se pouhým dotykem.
a když je tam ten květák..tak asi bílé je dobrá volba
Rebi, přemýšlela jsem nad tím červeným, ale protože jsem tam víno dala jen tak trochu pro aroma a chtěla jsem následně přidat i květák, zvolila jsem bílé. Kdyby to bylo jen s kořenovou zeleninou, tak souhlasím, červené se s hovězím snoubí líp. Dneska jsem usilovala zachování jemné a čisté chuti masa a zeleniny, proto třeba i to máslo jako jediný tuk..