Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí láska

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

31. 5. 2011 15:37

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 187 kJ / 523 kcal
Bílkoviny96,50 g
Tuky12,50 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 7,73 g
Sůl18,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..

http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...

Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.

Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 16:06

suslajda: díky moc;-)

suslajda suslajda

31. 5. 2011 16:05

:-pani nevíš jak slintám mrzí mě,že je u nás neseženu jink bych vyvařovala jako ty:-*je to skutečně dobré maso,ale jak píše Navir je to už dávno co jsem to jedla:-D posílám bodík:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 16:02

Bibinka: No, vidíš, asi bych měla udělat sraz v Orlové!!:-D Mají tady kulové, i sojové rohlíky zrušili v Supermarketu Albert, ale máme tady koule a vemena!! Já prý jsem "vemeno z Děhylova":-S, říká mi tak Láďa:-//....:-D:-D:-D:-D

chocolate chocolate

31. 5. 2011 16:00

Jana Remkova:Jj, můžu říct, že dnes bych klidně ochutnala, předsudky (kromě ledvinek) mě věkem opustily.+5

Bibinka Bibinka

31. 5. 2011 16:00

Jani, to je i pro řezníky delikatesa, já je občas měla a dělali jsme si je s mojí kamarádkou Dr. jako něco úžasnýho ještě v Č.Krumlově a jsou vynikající:-p:yes:
Ty řízky z vemena ti mohu potvrdit, dělala jsem je docela často a je to skoro jako třeba z telecího masa. Teď neseženu jedno ani druhé:no: Tobě však běží 4.bod:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

31. 5. 2011 15:59

Jani, já jsem podobně připravené řízky ochutnala poprvé v motorestu v Břestu, a moc jsem si pochutnala. U nás se "býčí koule" dají sehnat běžně v řeznictví Inpost, a cena je nějak okolo 60 Kč za kilo.. :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 15:56

chocolate: tak vidíš, aspoň na něco je to dobré. Vždyť vzpomínky jsou super;-)

chocolate chocolate

31. 5. 2011 15:53

K tomu mám příhodu starou cca 18-20 let.Mamka slavila narozeniny a udělala biftečky z býčích žláz...a jak se kamarádky olizovaly;-).Já sama jsem neochutnala, přiznám se, že mám předsudky, nicméně vím, že masíko chválily jako delikatesu.Od mámy už bohužel nikdy neochutnám, ale díky tobě Jančo se tu tlemím:-))a vzpomínám na mámu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 15:50

Navir: děkuji moc hlavně za názor;-) Ještě k té ceně,..zabijte mne, ale drahé to fakt nebylo!! Jen to sehnat a u nás v Supergongu bývají. Dokonce i vemena, :-D, prý jsou z nich vynikající řízky, ale to bych si fakt netroufla.

Navir Navir

31. 5. 2011 15:48

Připomělo mi to dobu cca před 30 lety, kdy jsme na tuto dobrůtku chodili do jedné malebné hospůdky, kde připravovali býčí žlázy smažené a byly vynikající :-!:-!:-! Od té doby jsem to nejedla a ani nikde v řeznictví neviděla a ani bych to asi nedokázala připravit. Ale všem, kteří mají předsudky, vřele doporučuji ochutnat - vynikající, pokud je to dobře připravené:yes::yes::yes: Posílám plusový bodík:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2011 15:48

magdalenka::-D:-D

Anna Kocikova::-D:-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 5. 2011 15:43

:-DJani,podle fotek je vidět,že v rodeu vyhrál vyjímečně toreádor;-):-D
Je to hrozně dobré jídlo:-*za kterého máš druhého boďa:-p+:yes:Jen ty ceny v obchodě-to je"fuj":-*

magdalenka magdalenka

31. 5. 2011 15:41

Môj názor poznáš! :-D :yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kravské vemeno jak upravit býčí žlázy vemeno recepty vemena býčí koule hovězí vemeno recept kravske vemeno recept jak vařit kravské vemeno býčí žlázy na grilu vemeno recept řízky z vemene býčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí koule recept recept na býčí koule řízek z kravského vemene rizky z kravskeho vemene vařit vemeno kravske vemeno recepty recepty na kravske vemeno

Suroviny: býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Býčí láska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AYL