Klasický ruský boršč
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,79 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Moje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 3 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 9 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 40 minutami
Květáková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno - makový dezert
Moanka před 2 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 3 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 5 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 5 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 7 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 21 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
ruský boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
polévka boršč,
bořšč,
recept na polévku boršč,
borst,
pravý ruský boršč,
boršč recept,
recepty boršt,
recept na pravý ruský boršč,
polévka boršč recept,
červená řepa polévka boršč,
recepty polévky boršč,
vaříme boršč,
recept borsc,
jak se vaří boršč,
pravý ruský boršč recept,
pravy boršč s červenou řepou,
borst recept
Suroviny:
zelí,
brambory,
maso hovězí s kostí,
řepa červená,
pepř černý,
bobkový list,
cibule,
protlak rajčatový,
mrkev,
česnek
Komentáře (61)
nebo pikantní klobása.Do boršče nikdy nepatří česnek.Jinak souhlasím s receptem a pokud jej vyzkoušíte jak jsem
uvedl přeji dobrou chuť.
podávala jsem s domácími pirožkami:
https://www.toprecepty.cz/recept/52686-pirozky-se-...