Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí kebaby

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masové směsi

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masové směsi)

8. 6. 2011 18:12

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 993 kJ / 954 kcal
Bílkoviny79,92 g
Tuky39,14 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 383 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy63,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso je možno místo mletí připravit i v sekáčku potravin.

Recept mám vystřižený z nějakého časopisu, už nevím z jakého, je mírně poupravený. A doporučuje se podávat s rýží a pečeným česnekem.

Někomu třeba může vadit v tomto jídle chuť máty, tak si z ní udělá Mochito a do kebabů přidá jiné bylinky. Já chtěla vyzkoušet podle předpisu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

10. 6. 2011 19:51

no coment : Jasně, každý má právo napsat svůj názor, s tím souhlasím;-) Teď budu mluvit za sebe - nevím podle čeho a jak hodnotí ostatní uživatelé. Já hodnotím hned, když recept znám nebo mám představu o výsledné chuti a souhlasím s postupem přípravy, nebo pak hodnotím až po vyzkoušení a v obou případech je mi celkem jedno, od koho recept je. Jestli od dlouhodobých uživatelů nebo nováčků. Včera jsem třeba dala bodík ihned k svatebnímu pečení, protože se mi cukroví líbilo a je to v kategorii Zdobení bez receptu jen pro inspiraci.
Nevím, kdo je tady vyvolený a kdo není, já se považuji za běžnou uživatelku, vaření mě baví a snažím se tady přidávat to, co tady třeba ještě není. Snažím se důkladně vyhledávat. Nevkládám tady své výtvory, když třeba potřebuju zpracovat různé zbytky uzenin, sýrů atd z lednice. Máš pravdu, že je tady spousta receptů, nevím, proč zrovna tento tak zaujal. Mně se líbil, taky se mi líbí ty placičky na 2 špejlích a vím, že tady to ještě není. Dobře se to griluje nebo opéká a je to takové jídlo na léto. Je těžké říct a zhodnotit, který recept je lepší. Myslím, že pro každého je "lepší" něco jiného. Někdo má rád ryby, někdo zeleninu, někdo minutkovou přípravu . Každý si tady má možnost vybrat a najít to správné jídlo pro sebe a svou rodinu. Někdy se potřebuje nějaká rychlovka, někdy něco svátečního. Neřekla bych, že nově příchozí mají smůlu. Většinou ale vkládají recepty, které tady už jsou vícekrát, nebo tady taky dávají recepty děti a podle toho taky vypadají. Ale přijdou tady i takoví, kteří ihned od začátku zaujmou tím, co vykouzlí na talíři. Každý se může zaregistrovat a nabídnout své recepty ostatním a zase pro svou potřebu využívat recepty druhých uživatelů. Já to tak beru;-):-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 6. 2011 16:31

no coment : veškeré hodnocení je ryze subjektivní, každý má jiné kritérium;-) Všichni nově příchozí mají stejnou šanci, zvláště, pokud přijdou s něčím zajímavým, neotřelým, ale hlavně chutným. Je jasné, že recept, který už tu je víckrát, pochválí jen málo lidí. Je přece ta demokracie, ne? Prosadí se ti dobří :-)):yes:

spagetka spagetka

10. 6. 2011 16:28

no coment : Proto tu jsou náhodné recepty, protože opravdu nikdo nemá čas a sílu denně sedět u nových receptů. V těch náhodných se opravdu najdou opomenuté perly,jenže když jste na dovolené, nemocný atd... nemáte ani šanci všechno hned ten den ohodnotit, takže trochu pokory a smířlivosti ano? ;-);-)
Uveďte i konkrétní případ a třeba fakt objevíme něco, co se přehlédlo ;-) - o tvůj recept asi nejde,když nejsi registr.... takže???

no coment

10. 6. 2011 16:15

nic proti nikomu určitě je to výborné ale určitě si někdo všim že hodnocení se tady dostává podle nevím čeho je tady spousta receptů a je jich tu 19000 daleko lepších ale nikdo si jich nevšimne anebo jen tak.Myslete si co chcete každý máme právo na názor.Je přece ta demokracie ne?Je tady tak 30 +- vyvolených a to je stále dokola :-// ti co příjdou nový a nejsou tu 100 let tak mají smůlu :-*

Merylas Merylas

9. 6. 2011 19:59

Ještě jednou všem děkuji:-K
Iljusa: :-D Třeba si ještě mátu oblíbíš, nikdy neříkej - nikdy.
Hanka B.: Maris už odpověděla a souhlasím;-) Pokud se přidá trochu Solamylu, tak není třeba ani vajíčko. Dělávám tak rolády z mletého masa, dávám jen Solamyl a trochu mléka, aby byla dobrá konzistence, nechám vychladit. Vejce nedávám v tomto případě vůbec.

suslajda suslajda

9. 6. 2011 17:58

:-Opěkný a určitě dobrý:-p:-p+20

Iriska Iriska

9. 6. 2011 17:31

No Maruško, to je paráda :yes::yes:+

Hanka.B

9. 6. 2011 16:46

Maris, děkuju. Máš pravdu. Solamyl- bramborový škrob je dobrý.:yes: Nemá tolik KJ jako strouhanka a stačí ho málo. :yes: :-))

maris maris

9. 6. 2011 16:09

Hanka B.: Hanko, maso by mělo být namleté co nejjemněji, hodně ho propracuj / nejlépe to jde rukou :-))/ a já přidávám, když se mi zdá moc řídké, trošku Solamylu, to ale nevím, jestli je dietní, ale kebaby krásně drží.:-)

Hanka B.

9. 6. 2011 15:56

Musí se do mletého krůtího masa přidávat strouhanka? Bude maso držet pohromadě i bez strouhanky? Držím totiž nízkokalorickou dietu. Co nejméně tuků a sacharidů.

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 6. 2011 08:34

Recept se mi moc líbí:-p+16:yes:a na talíři to vypadá krásně:-K
Ilujsa-:-D:-D:-Dnedalo se nezasmát nad komentářem:"plivnul mentolovou žvýkačku do skleničky!":-D:-Dtaky mi mentol nedělá moc dobře:-D

spagetka spagetka

9. 6. 2011 08:19

:-p:-p:yes::yes:

Iljusa Iljusa

9. 6. 2011 08:11

1974andrea: Dobrá, přemluvila jsi mne ;-) Přinejhorším to podstrčím někomu z rodiny :-D;-)

1974andrea 1974andrea

9. 6. 2011 08:07

Iljusa:Je to zajímavé,taky jsem si myslela,dokud jsem to nevyzkoušela,že mi maso bude vonět jako žvýkačka. Ale vůbec to tak není,zkuste,vyzkoušejte alespoň v jednom z kebabů a uvidíte,že vás to mile překvapí.

Iljusa Iljusa

9. 6. 2011 07:59

Já prosím bez máty (ani Mojito nemám ráda - připadám mi to, že mi někdo plivnul mentolovou žvýkačku do skleničky:-D) Receptík chválím :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kebab jak se dělá kebab z čeho je kebab jak připravit kebab z čeho se dělá kebab jak naložit maso na kebab kebab z krůtího masa kebab recept kebaby jak zpracovat krůtí mleté maso jak naložit kebab recept na kebab krůtí maso recept dietní kebab krůtí recepty z jakeho masa se dela kebab recepty na kebab recept kebab jídlo kebab z jakeho masa se dela kebab

Suroviny: maso krůtí mleté, cibule, česnek, koření oregáno, máta, šťáva citronová, olej olivový, skořice mletá, vejce, sůl, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Krůtí kebaby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OJ8Y