Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 307 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 0,41 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme olivový olej cca 0,5 cm, přidáme cibuli.
Krok 2: Až cibule bude lehce do zlata přidáme maso (nakrájené), až se maso zatáhne z každé strany tak osolíme a opepříme, přiklopíme a dusíme 20 minut.
Krok 3: Po-té přidáme pepř, sůl a červenou papriku, necháme pod pokličkou opět dusit.
Krok 4: Po 10-15 minutách přidáme pasírovaná rajčata, bazalku, chili papričku a červenou papriku, dle chuti dosolíme.
Krok 5: Necháme vařit dokud maso nebude měkké, po-té přidáme nakrájená čerstvá rajčata a vaříme dokud se maso nebude rozpadat.
Krok 6: Podáváme s Tortiglioni či domácími těstovinami.
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8LJ
Moje poznámka
Italské ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8LJ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 4 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 8 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Tématické fráze:
ragů,
italské hovězí ragů,
recepty na italské jídlo,
recept na italské pokrmy,
recepty ragů,
kančí ragů s těstovinami,
italské vepřové ragu,
italské jídlo s vepřovým masem,
italské recepty,
co je ragů,
italske testoviny s veprovym masem,
ragů na italský způsob,
s italem v kuchyni ragu,
jídlo ragu,
italské recepty vepřové maso,
italské ragů z mletého masa,
recept na ragů,
italský pokrm z mletého masa, ragů,
hovězí ragů na italský způsob,
recept ragů
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
bok vepřový,
pasírované rajčata,
rajče,
paprika sušená sladká,
bazalka čerstvá,
chilli paprika čerstvá,
pepř,
sůl
Komentáře (11)