Mořská štika pečená s rajčaty, cuketou a rozmarýnem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,96 g |
Tuky | 2,98 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2011 18:39
23. 7. 2011 18:10
23. 7. 2011 17:10
23. 7. 2011 17:09
Jinak já odstraňuju páteř až po upečení, kdesi jsem vyčetla, že je to i chuťově lepší, když se peče ryba s kostrou
23. 7. 2011 16:43
Páteř jsem vyřízla, ale mohla by se tam i nechat a vyndat ji až po upečení.
23. 7. 2011 16:42
23. 7. 2011 16:38
tato vypadá náramně
ukládám a slibuju,že vyzkouším
jenom se zeptám:odstraníme páteř...takže vyfeletuju(už to umím) nebo jak jako jsem mimoň...
P.S. krásné foto..ale to u tvých receptů všechny
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem
Co upéct s mákem? Vyzkoušejte krémové řezy nebo kynutý závin
Další recepty
Tématické fráze: recept na pečenou štiku mořská štika recept mořská štika pečená štika mořská štika recepty pečená štika recepty recepty mořská štika recept na mořskou štiku stika pecena pečená štika recept recept mořská štika pečená ryba se zeleninou recepty ryby morska stika pečená ryba s rajčaty ryba s cuketou štika recepty pecena ryba s cuketou pečená štika na zelenine stika recept stika na rajcatech
Suroviny: mořská štika, slanina anglická, rajče, cuketa, cibulka jarní, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř, citron, olej olivový, máslo
Mořská štika pečená s rajčaty, cuketou a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJjO
22 názorů