Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 898 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,43 g |
Tuky | 64,27 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 40,73 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 27. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka s mrkví a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZJ
Moje poznámka
Omáčka s mrkví a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6ZJ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Prakva před 15 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění omáčky,
zeleninová omáčka,
zahuštění omáček,
zdravé omáčky,
zdravé zahuštění omáčky,
jak zdravě zahustit omáčku,
omáčka k lososu,
omáčka dušená mrkev,
mrkvovo celerová omáčka,
zdravé zahuštění omáček,
zeleninová omáčka se smetanou,
mrkvova omačka,
fazolková omáčka,
mrkev omáčka,
bylinková omáčka k lososu,
mrkev se smetanou,
dušená mrkev omačka,
jídla z mrkve,
mrkev na smetaně,
mrkvovy omacka
Suroviny:
mrkev,
salám šunkový,
smetana,
cibule,
sůl,
pepř,
květ muškátový,
vývar hovězí,
olej,
mouka
Komentáře (11)