Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeský kynutý koláč

Kynutý ovocný koláč na plech můžete péct celou sezonu od pozdního jara až do podzimu. Pokaždé na něj najdete právě dozrávající ovoce. Recept na těsto je psaný pro domácí pekárnu, ale půjde vyrobit i v robotu nebo ručně.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

3. 9. 2011 20:09

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie14 557 kJ / 3 479 kcal
Bílkoviny65,23 g
Tuky113,75 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy539,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koláč mám z mé kuchařky, je to rodinný recept, už po babičce. Koláč je krásně vlhký, je nadýchaný a moc dobrý! Na ovoci nešetřete, dejte ho co nejvíc!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

4. 9. 2011 20:17

Krása a s těma broskvema obzvlášť :-p:yes:

senky senky

4. 9. 2011 11:15

Bibinka:Mám upečeno,s nektarinkami,voní nádherně:-8:yes: Chlapci krouží mlsně okolo:-D:-D Posílám boďana a až nakrájím pošlu foto:-K

mischelinka mischelinka

4. 9. 2011 09:44

Mňam:-*:yes:

magdalenka magdalenka

3. 9. 2011 22:03

Bahula: Aj ja si myslím...:yes:

Bahula Bahula

3. 9. 2011 21:59

Koláčů není nikdy dost:-p:yes:+

Bibinka Bibinka

3. 9. 2011 21:50

senky:0, Senky udělej, to budu mít radost:yes: Já když jsem ho po delší době dneska našla, tak mi to úplně evokovalo mládí u babičky a ona ho nejvíc dělala se švestkama, nebo s borůvkama, když jsme je jako děti nasbíraly.:-))

senky senky

3. 9. 2011 21:34

Janinko, hned zítra bude takový koláček na pořadu dne;-),už jsem ho nedělala ani si nepamatuju kdy.Mám podobný recept v sešitě po mamince,ta ho měla po své mamince ....... :-8 Krásné připomenutí,díky:-):yes:

Bibinka Bibinka

3. 9. 2011 21:24

rebeka: Rebí, sáček je 7g a pokud by jsi dělala z čerstvého tak 30g. Raději jsem to dopsala i do receptu;-) Víš jak je dobrej, když ti řeknu, že i já jsem byla bez sebe a to sladké nejím, to víš. Já na něj úplně zapomněla a dneska jsem si venku prohlížela svůj sešit receptů, co že Janě upeču;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 9. 2011 21:09

:-p;-)Janinko,zase pěkný koláček,ukládám:-K:yes::yes:

rebeka rebeka

3. 9. 2011 21:07

sladké já můžu..teda..nesmím..neměla bych:-8, ale když je to táák dobré;-):yes:
sáček..jaká gramáž toho droždí..a kdybych chtěla dát čerstvé, kolik gr.;-):-?

Radana

3. 9. 2011 20:32

dobrý paní,hezký:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 9. 2011 20:12

Jejda to je krásný koláček:-K:-p+1:yes:Bodíček je tam;-)Ti afrikánci jsou moc hezcí:-*:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynuty kolac na plech kynutý koláč ze suseneho drozdi kynutý koláč kynutý koláč s broskvemi koláč ze sušeného droždí kynuty broskvový koláč kynuté koláče ze sušeného droždí recept na kynutý koláč kynuté koláče na plech kynuté koláče kynutý koláč s s broskvemi kolač sušene droždi koláče ze sušeného droždí kynutí koláč kynuty kolac s drobenkou švestkový koláč ze sušeného droždí kynuté koláč s broskvemi táč s broskvemi kynute kolacky ze suseneho drozdi kynutý koláč se sušeného droždí

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, cukr krupice, mléko, máslo, žloutek, droždí sušené, sůl, kůra citronová, zázvor, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, skořice, ovoce, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Jihočeský kynutý koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VJw1