Sušená cibule
Pokud máte větší množství cibule ze zahrádky nebo jí výhodně koupíte, pak je dobře jí zpracovat, aby se nezkazila. Pak jí můžete mít vždy při ruce v případě potřeby.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 070 kJ / 6 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 512,00 g |
Vláknina | 300,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 450,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g71l
Moje poznámka
Sušená cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g71l
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 25 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 29 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 4 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 4 hodinami
Zelná polévka s klobásou
coolbinsz před 4 hodinami
Tématické fráze:
sušená cibule,
susena cibule recept,
sušená smažená cibule,
sušení cibule,
susena smazená cibule recept,
jak sušit cibuli,
jak usušit cibuli,
sušená cibulka,
susena cibule priprava,
sušení cibule v sušičce,
smažená cibulka do zásoby,
smažená cibule sušená,
sušená smažená cibulka,
jak použít sušenou cibuli,
cibule,
recepty z cibule,
smažená sušená cibule,
cibule sušena,
recept na sušenou cibuli,
cibule recepty
Komentáře (25)
www.mapaobchodu.cz/pobocky/jip/
Dobrý den,
sušenou cibulku používám všude, když se mi zrovna nechce dělat čerstvou.
Dá se použít i do guláše ke konci, ale myslím si, že je to škoda.
Já ji dávám často do bramborové kaše, také i na pomazaný chléb máslem nebo sádlem
Do pomazánek a když dělám pizzu, tak posypu cibulkou je to prostě dobrota
Jinak ta paní v prodejně mi říkala, že by se neměla už dál tepelně upravovat, mohla by zhořknout, ale dát ji úplně na konec do teplého pokrmu, aby se jakoby prohřála, nejlepší je prý ale na studená jídla - chleba s mádslem, pomazánky,sýry a nebo samotné k vínu nebo pivu
No to fakt nevím já by jsem si netroufla, pokud máš dobrý hrnec tak to je rychle, jen to občas promíchat.