Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 858 kJ / 1 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,60 g |
Tuky | 39,12 g |
Vláknina | 12,89 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 79,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fašírka zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ov
Moje poznámka
Fašírka zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ov
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
fašírka,
co je to fašírka,
fašírka recept,
co je fašírka,
fašírky,
domácí fašírka,
recept fasirka,
faširky z mleteho masa,
fašírka z mleteho masa,
recepty fasirka,
fašírky recept,
recept na fasirku,
velikonoční fašírka,
fašírka z vařeného masa,
fasirka recepty,
kuřecí fasirka,
recept briliantove vejce,
jak se dělá fašírka,
veprová faširka,
co to je fašírka
Suroviny:
maso kuřecí,
bůčkový závin,
sýr uzený,
rohlík,
strouhanka,
mléko,
česnek,
cibule,
mrkev,
květák,
koření na mleté maso,
sůl,
pepř,
vejce
Komentáře (16)