Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 267 kJ / 1 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,83 g |
| Tuky | 166,29 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 309 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,45 g |
| Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve si předchystáme: maso, brambory a klobásku si nakrájíme a maso posolíme.
Krok 2: Na pánvi na sádle osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme na kolečka pokrájený pórek a feferonky.
Krok 3: Chvíli dusíme, přidáme mletou papriku a hned podlijeme sklenkou vody.
Krok 4: Až vše začne vařit, přidáme maso, brambory a hořčici a dusíme pod pokličkou téměř doměkka.
Krok 5: Přidáme klobásu, lečo, případně dolijeme vodu, aby bylo dost šťávy, pokud je třeba, dosolíme a dáme do trouby již odkryté dopéct.
Krok 6: Příloha: brambory šťouchané i opékané, knedlík nebo jen chleba, okurek, pivo. Feferonky jsou tam důležité, aby ne, když je to až z pekla:-)
Zveřejněno 28. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovská králičí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5WA
Moje poznámka
Čertovská králičí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5WA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 23 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 18 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 18 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 19 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 20 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 21 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 22 hodinami
Tématické fráze:
králičí klobasy,
kralici klobasky,
recept na kraličí klobasy,
králiči klobása,
klobásy z králíčiho masa,
králičí recepty,
králičí klobása recept,
vykoštěný králík recepty,
kralici-klobasi,
králičí klobásy recept,
vepřovo králičí klobásy,
králíčí hřbet ze šťouchanými brambory,
kraliči klobasy recepty,
čertovska vepřova pochoutka na pivu,
pochoutka z kralika,
klobásky kraličí,
pochoutky z králičího masa,
čertovská kuřecí pochoutka,
recepty na králičí maso vykosteny stehna recept,
kralici-klobasy
Suroviny:
králík,
pórek,
slanina anglická,
sádlo,
feferonka,
klobása,
paprika sušená sladká,
hořčice hrubozrnná,
brambory,
lečo,
sůl
Komentáře (11)
tohle si udělám, né že nééé