Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,34 g |
| Tuky | 99,98 g |
| Vláknina | 15,61 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Vzniklou omáčkou poléváme přílohu, zvolenou dle vlastní chuti.
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Moje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 39 minutami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 14 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 15 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 15 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recept,
hovězí oháňka,
co je hovězí oháňka,
hovězí ohánka recepty,
ohánka,
co je oháňka,
recepty z hovězí ohánky,
hovezi ohanka co to je,
maso s česnekovým přelivem,
česnekovo špenátový přeliv top recepty,
hovězí oháňka využití,
co je to oháňka,
oháňka co to je,
oháňka co to je?,
co je to hovězí oháňka,
recept hovězí oháňka,
videorecept hovězí ohanka,
preliv na hovězího masa,
ohánka recepty,
vyvar z hovezi ohanky
Suroviny:
oháňka hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
olej,
mouka hladká,
bujón
Komentáře (11)