Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský krůtí perkelt se zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2012 13:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 282 kJ / 1 262 kcal
Bílkoviny107,51 g
Tuky47,39 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,05 g
Sacharidy61,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

14. 1. 2012 16:55

rebeka:Určitě zkus, napadlo mě, jestli by to nebylo dobrý udělat v tom tvém PH?

rebeka rebeka

14. 1. 2012 16:49

1974andrea::-//:-//:-//hmm, tak to nestihnu..dnes už ne:-(:-D:-D:-D ale někdy udělám, chceeeš:-?:-D:-D;-)

1974andrea 1974andrea

14. 1. 2012 16:29

rebeka:Nadi zbylo, ale jen na dnešek;-)

rebeka rebeka

14. 1. 2012 14:32

joo, tak toto by hooodně chutnalo:yes::yes::-p
nezbylo, že:-?:-//:-D:-D

1974andrea 1974andrea

14. 1. 2012 10:43

Moc jste mě potěšili milými komentáři, děkuji:-K

ivulinka ivulinka

13. 1. 2012 19:22

Vím jistě, že by si pochutnala celá moje rodina, jen nemám to krůtí stehno, kuřecího dost:-D, bodík jasný:yes:

1974andrea 1974andrea

13. 1. 2012 18:40

Možná by to šlo dělat i v tom chválou opěvovaném PH, ne? Co myslíte, majitelky tohoto kuchyňského vybavení?

tejaja tejaja

13. 1. 2012 18:37

1974andrea: Andrejka, dobré to je, o tom nepochybuje snáď nikto :yes::yes::yes:;-)

Oskeruska

13. 1. 2012 18:32

A mne je taky fuk,jestli je to perkelt ci neco jineho..dulezite je,ze mne recept zaujal a vzhledem k tomu,ze chci zacit s redukci hmotnosti,urcite se bude hodit i po teto strance..;-) Takze tobe bodik a mne do oblibenych:-*

1974andrea 1974andrea

13. 1. 2012 18:21

tejaja:Tak to mám přejmenovat? mně je to jedno, jak se to nazve;-), hlavně, že je to dobrý:-))

tejaja tejaja

13. 1. 2012 18:18

porada mám pravdu, do pörköltu ozaj nepatrí kapusta ;-)

BILKOVAI BILKOVAI

13. 1. 2012 17:29

Perkelt, neperkelt:-D, vypadá to skvěle a určitě bych s tímto jídlem doma zabodovala:-p:-* Takže ukládám a bodík posílám:-):-K...+1

porada

13. 1. 2012 17:04

To by se tam asi dal najít recept ? Já taky nejsem Maďar a mohla by nám poradit Magdalenka, tá má maďarskou kuchyni v malíčku.:-)

1974andrea 1974andrea

13. 1. 2012 16:59

porada:Já nechci oponovat, nejsem Maďar, ale tohle jídlo připravoval maďarský kuchař na tv PAPRIKA, tak to možná spletl on:-))

porada

13. 1. 2012 16:55

No to já také ne, ale bylo to myšleno tak,že do pörköltu nepatří kyselé zelí a vínem se podlívá tokáň.
Jinak OK.:-8

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí stehna se zelím perkelt z krutiho masa madarský perkelt krůtí stehno se zelím krůtí guláš se zelím krůtí se zelím kruti tokan krůtí perklet recept na maďarsky perkelt v kuchyni vzdy otevreno maďarský perkelt recept perkelt recept kuřecí perkelt se zelím kruti maso se zelim perkel krutí maso perkelt parkelt tokan z krutiho masa madarské zelí recepty maďarské krutí prsa

Suroviny: stehno krůtí, zelí kysané, brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, cibule, víno bílé, vývar, bobkový list, tymián, jalovec, pepř, koření paprika maďarská, sůl, olej

TopRecepty.cz

Maďarský krůtí perkelt se zelím

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRwk