Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 9,71 g |
| Vláknina | 32,73 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 44,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 33 minutami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné housky
Manik před 37 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Tématické fráze:
k čemu balsamico,
omáčka balsamico-použití v receptech,
jak použít balzamiko,
hovezi pecene s rozmarynem,
k cemu se pouziva balsamico,
ocet balsamico do omáčky,
omáčka balsamico použití,
na co pouzit balsamico,
ocet balsamico omáčkový,
použití balsamica,
hovězi zavitky s rozmarynem,
hovezi balzamiko,
k čemu použít balsamico,
balsamico omáčka použití,
omáčka z balsamico octa,
vepřová pečeně s balsamicem,
omáčka z balsamica,
k čemu je balsamico,
jak pouzit balsamico,
hovězí s balzamicem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
balsamico,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rozmarýn sušený,
olej,
máslo,
bujón zeleninový
Komentáře (20)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.