Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburger s hranolky

Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé housky, šťavnaté maso, zelenina, omáčka a k tomu skvělé domácí hranolky.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 1. 2012 22:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 147 kJ / 1 708 kcal
Bílkoviny125,77 g
Tuky56,01 g
Vláknina31,94 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy160,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Základem úspěchu dobrého burgeru (samozřejmě kromě masa) je kvalitní bulka. Proto neváhejte a kupte tu nejlepší, kterou seženete.

Maso použijeme čistě hovězí - ne míchané!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Cukroušek

12. 2. 2014 13:59

Hamburger mi chutnal:33. Měl jsem ho už aji sebou v posteli na tácku. Dal jsem ochutnat manželce a ta mi řekla že jsem dobrý kuchař.
:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Anonim

18. 2. 2013 14:48

Je to super recept hamburger byl:-p:-p:yes:

eva hubova eva hubova

1. 3. 2012 00:02

Hamburger byl:-p:yes:

Nadja Nadja

31. 1. 2012 15:37

AntoninZ: :-( Text je asi jen špatně zkopírovaný - mezi 1 červená... a ...cibule se při kopírování dostal kus dalšího textu.
Viz: http://recepty.vareni.cz/hovezi-hamburger/

AntoninZ

30. 1. 2012 16:49

1974andrea: Myslím, že jsi na to přišla, to bude ono, cibule.:yes:
Proto i můj první komentář, recept by měl být recept a ne doplňovačka s tajenkou ;-).
Když jsem ten komentář psal, netušil jsem, že podle profilu je autorovi 10 let. Podle slohu a použitých slov tomu stejně nevěřím.:-)

chocolate chocolate

30. 1. 2012 13:09

spagetka:Běžně je mají v každém supermarketu i v Lidlu, jsou balené po cca 4-8 ks a rozříznuté, nahoře je sezam.

spagetka spagetka

30. 1. 2012 13:03

Jak vypadá houska na hamburger? Asi větší že?

1974andrea 1974andrea

29. 1. 2012 23:51

AniCiz:Tam asi paprika nepatří, myslím, že tam patří červená CIBULE;-)

AniCiz

29. 1. 2012 23:24

:yes:mně se postup líbí,slovo paprika někam zmizelo,ale stane se.
hranolky v Actifry dělám často a jsou skvělé:-*;-)

AntoninZ

29. 1. 2012 22:20

Dovolím si začít prostou otázkou, když už nechci být hnidopich. Normální člověk by si to aspoň přečetl, než to uloží. Ale co to je "1 ks červenáPřipravíme" ?:-O
K tomu masu, když se placka udělá silnější po krajích, asi 2 - 3 cm a uprostřed slabší, po upečení bude akorát.
Pro ty z vás, kteří se chcete dozvědět o hamburgerech víc, přímo mnoho, doporučuju podívat se na přímo hamburgerologii.http://grilovani-barbecue.com/viewforum.php?f=8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepsi hamburger nejlepší hamburger recept hamburger s hranolkama hamburger s hranolkami nejlepsi hamburgery nejlepsi maso na hamburger hamburger recept nejlepsi hamburgery recept nejlepší maso na hamburgery hamburgrova houska hamburková houska recept recept na nejlepsi hamburger hamburgry nejlepší hamburgry nejlepší recept na hamburger nejlepší hamburgry recept s hranolkama domácí hamburger s hranolkama nejlepší maso na na hamburger hranolky s

Suroviny: maso hovězí mleté, sůl, pepř mletý, chilli, houska hamburgerová, hořčice dijonská, kečup sladký, slanina anglická, salát ledový, sýr chedar, rajče, paprika čerstvá červená, cibule, brambory, koření gyros, olej olivový extra virgin

TopRecepty.cz

Hamburger s hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WmOg