Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 755 kJ / 1 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,95 g |
| Tuky | 10,10 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 261,93 g |
Postup přípravy
Podávame horúce.
Zveřejněno 1. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Moje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 45 minutami
Staročeský kuba
Přidáno před 3 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 2 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 3 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 5 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 6 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 7 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 7 hodinami
Tématické fráze:
bravčové rizoto,
rizoto z vepřového srdce,
rizoto z vnitřností,
bravčové srdce,
rizoto s vnitřnostmi,
rizoto recept,
kapustičkové rizoto,
recept rizoto,
recepty ma ryzeto,
rizoto s ma,
co přidat do rizzota,
co to rizota,
co to rizota,
bravčové srdce recepty,
co je dsrlce,
bylinky do rizota,
co pridat do rizota
Suroviny:
srdce vepřové,
rýže arborio,
žampióny,
cibule,
mrkev,
celer,
brokolice,
květák,
vývar masový,
víno,
koření,
bylinky,
sůl,
parmazán
Komentáře (8)
Z postupu ti vypadlo, v ktorej fáze pridávaš srdiečka do rizota.