Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 755 kJ / 1 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,95 g |
| Tuky | 10,10 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 261,93 g |
Postup přípravy
Podávame horúce.
Zveřejněno 1. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Moje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 3 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 3 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 4 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 4 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 6 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 8 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 10 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 10 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 10 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 10 hodinami
Tématické fráze:
bravčové rizoto,
rizoto z vepřového srdce,
rizoto z vnitřností,
bravčové srdce,
rizoto s vnitřnostmi,
rizoto recept,
kapustičkové rizoto,
recept rizoto,
recepty ma ryzeto,
rizoto s ma,
co přidat do rizzota,
co to rizota,
co to rizota,
bravčové srdce recepty,
co je dsrlce,
bylinky do rizota,
co pridat do rizota
Suroviny:
srdce vepřové,
rýže arborio,
žampióny,
cibule,
mrkev,
celer,
brokolice,
květák,
vývar masový,
víno,
koření,
bylinky,
sůl,
parmazán
Komentáře (8)
Z postupu ti vypadlo, v ktorej fáze pridávaš srdiečka do rizota.