Suroviny
Porce: 9.velkých rohlíku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 939 kJ / 2 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,53 g |
| Tuky | 45,67 g |
| Vláknina | 63,68 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 479,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O94
Moje poznámka
Výborné rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O94
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
výborné domácí rohlíky,
rohlíky ze zakysané smetany,
výborné domácí rohlíky recept,
recept na rohlíky,
smetanové rohlíky,
domácí rohlíčky ze zakysané smetany,
rohlíky z Majolky®,
domaci rohliky se zakysanou smetanou,
rohlíky ze zakys.smetany,
rohliky se zakysane smetany,
rohlíky s otrubami,
výboné rohlíky,
rohlíky se se smetanou,
domaci výborne rohlíky,
výborný rohlík recept,
domácí rohlíky se zakysané smetany,
rohlíky ze smetany,
recept rohliky,
psenicne rohliky vyborne,
rohlík ze zakysané smetany
Suroviny:
mléko,
olej,
smetana zakysaná,
vejce,
sůl bylinková,
mouka polohrubá,
mouka chlebová pšeničná,
otruby pšeničné,
kaše bramborová sušená,
cukr,
droždí čerstvé
Komentáře (16)
Poznámka k těm otrubám: Otruby obsahují hodně vlákniny. To je výhodné pro diabetiky, protože vláknina a bílkoviny "tlumí" nepříznivý vliv sacharidů, snižují tzv, glykemický index. Diabetici tak mohou jíst pečivo a třeba si i přisladit.
já je peču rodině jednou týdně jak si přeje a nevydrží do druhého dne.
Hezky den
Otruby jsou moc fajn, ale jejich větší množství zroveň i "staví", takže ten, kdo má sklony k zácpě, by je měl používat *přiměřeně...přiměřeně*