Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,79 g |
Tuky | 68,83 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 185,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houskový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDMy
Moje poznámka
Houskový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDMy
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 7 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 16 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 34 minutami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 1 hodinou
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 4 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 5 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 5 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 6 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 7 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
houskový pudink,
retro recepty,
recept na bobovku,
retro pudink,
recepty retro knedlik,
cim nahradit houskovy knedlíky,
retro recept,
zapojení kabelu do věnečku,
houskový pudink s vinnou pěnoui,
citronáda dkg,
z jakého masa dělat sulc,
retro fotky suroviny,
recept náhodný výběr
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr,
rozinky,
žemle,
mléko,
mandle
Komentáře (19)
Dala som to do bábovkovej formy a tých 45 minút stačilo akurát. Nakoľko mám veľa jahôd, urobila som k tomu teplú jahodovú omáčku : trocha ohriate jahody rozmixovala som a ochutila vanilkovým cukrom. Ohriala som na prijateľnú teplotu a podávala som. Určite som nerobila poslednýkrát, repete bude
Jo, foťák v mobilu má asi každý, ale z telefonu se musí nějak dostat do bedýnky jménem počítač. A věřte nebo ne, já například nemám ani propojovací kabel, tak třeba je na tom František podobně, nevim...
Pokud budete podle nich vařit tak všem přeji ať se daří.
Formu na pudinky a podobné moučníky mám ještě po babce z kameniny, jen je holka naprasklá, ale nevyhodím ji, to ne