Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,79 g |
Tuky | 68,83 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 185,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houskový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDMy
Moje poznámka
Houskový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDMy
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 23 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 20 minutami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 14 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Tématické fráze:
houskový pudink,
retro recepty,
recept na bobovku,
retro pudink,
recepty retro knedlik,
cim nahradit houskovy knedlíky,
retro recept,
zapojení kabelu do věnečku,
houskový pudink s vinnou pěnoui,
citronáda dkg,
z jakého masa dělat sulc,
retro fotky suroviny,
recept náhodný výběr
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr,
rozinky,
žemle,
mléko,
mandle
Komentáře (19)
Dala som to do bábovkovej formy a tých 45 minút stačilo akurát. Nakoľko mám veľa jahôd, urobila som k tomu teplú jahodovú omáčku : trocha ohriate jahody rozmixovala som a ochutila vanilkovým cukrom. Ohriala som na prijateľnú teplotu a podávala som. Určite som nerobila poslednýkrát, repete bude
Jo, foťák v mobilu má asi každý, ale z telefonu se musí nějak dostat do bedýnky jménem počítač. A věřte nebo ne, já například nemám ani propojovací kabel, tak třeba je na tom František podobně, nevim...
Pokud budete podle nich vařit tak všem přeji ať se daří.
Formu na pudinky a podobné moučníky mám ještě po babce z kameniny, jen je holka naprasklá, ale nevyhodím ji, to ne