Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Vepřová kolena se dostala zpět na výsluní zájmu kuchařů. Jsou levná, při koupi z dobrého zdroje je na nich spousta chutného masa. A dají se připravit na mnoho způsobů. Pečená po předchozím povaření si jistě najdou své příznivce.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 388 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,87 g |
| Tuky | 29,10 g |
| Vláknina | 26,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,25 g |
| Sůl | 10,22 g |
| Sacharidy | 57,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Moje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 11 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 16 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 2 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 2 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 3 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 3 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 3 hodinami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
vepřové koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho varit koleno v papinaku,
jak dlouho vařit vepřové koleno v papiňáku,
varene koleno v papinaku,
vařené koleno v tlakovém hrnci,
vařené vepřové koleno v papiňáku,
koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno z papiňáku,
vepřové koleno papiňák,
ovarové koleno v papiňáku,
jak dlouho vařit koleno v tlakovém hrnci,
koleno papinak,
vaření kolena v papináku,
veprove koleno v tlakaci,
jak vařit vepřové koleno v papináku,
jak dlouho vařit koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
bobkový list,
bujón zeleninový,
pepř,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
kmín drcený,
olej,
vývar masový,
sůl
Komentáře (30)
Ale je fakt,že někdo si rád přisolí,tak tu sůl dopíšu
Ty kůže jsem tam přidala také na vypečení,ty snad byly nejchutnější z celého jídla
Ještě jednou díky