Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 43,03 g |
| Vláknina | 13,82 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 828 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 49,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Moje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 15 minutami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 2 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 2 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 2 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 3 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 5 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 6 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš recept,
gulas ze salamu,
pikantní bramborový guláš,
bramborový guláš,
recept na buřtguláš,
guláš z loveckého salámu,
buřtguláš,
guláš z uzeniny,
pikantní bramboroví guláš,
bramborový guláš bez uzeniny,
jak na buřtguláš,
recepty z loveckého salámu,
buřtguláš se salamem,
guláš z loveckého salámu a bramborem,
zásmažka do guláše,
bramborový guláš pikantní,
recepty buřtguláš,
pomazánka z loveckého salámu,
buřtguláš se zelenou paprikou,
brambory lovecky salam
Suroviny:
brambory,
cibule,
salám lovecký,
slanina anglická,
špek uzený,
česnek,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
pepř,
petrželka,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (19)
Nedávala jsem slaninu a špek, lovečák pustil tuku dost a jíšku se zelenou paprikou jsem přidala až ke konci vaření.Chuťově je ale naprosto vynikající, sypala jsem petrželkou a s čerstvým chlebem to nemělo chybu.
Přidávám bodík a foto dodám během večera.
Já do bramborového guláše, asi 10 minut před dokončením přidávám na proužky nakrájenou papriku. Paprika dodá guláši znamenitou chuť.
Bibinko,bodík už šel,tak teď jen foto z dnešního obědu
Jen bych Bibinko možná do poznámky uvedla,že kdyby si někdo chtěl chuťově přilepšit nějakým ostřejším kořením(chilli,pálivá paprika,pepř)ať to nedělá,jinak bude trpět 2 x-jednou při příjmu a podruhé při konečném výdeji
Špagetko-také jsem libečková,ale tady by mě to chuťově rušilo,nepřidala jsem