Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské roštěnky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 4. 2012 14:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 746 kJ / 656 kcal
Bílkoviny22,31 g
Tuky28,76 g
Vláknina20,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 3,39 g
Sůl9,09 g
Sacharidy59,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen

Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

4. 4. 2012 18:53

chocolate::yes::-)

chocolate chocolate

4. 4. 2012 18:46

Kvalitní hovězí, které je vyzrálé, je prostě tmavé.To není "chyba", ale naopak přednost.Ty tmavé okraje jsou jen ukázkou, že kvalitní maso "karamelizuje", dělá to běžně jakýkoliv hovězí steak.
Andreo:yes:.

Irrena Irrena

4. 4. 2012 18:37

Mně se recept líbí a maso mi nepřipadá tmavé ani vysušené, vždyť je to hovězí;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 4. 2012 18:32

Nějaké tmavé masíčko, ale asi ty olivy to dělají,česnek bych se bála,že se chytí a zhořkne,taky bych volila sušený,jak píše Eliza;-):-)

Eliza Eliza

4. 4. 2012 18:26

k.k.: Jana asi myslela, že to maso vypadá vysušeně.. Také mi tak připadá. Když budeme hovězí s rozmačkaným česnekem opékat zprudka, česnek se připálí a zhořkne docela určitě, zvlášť na železné pánvi. Možná bych to řešila sušeným česnekem anebo ho přidala o něco později.

k.k.

4. 4. 2012 18:18

Suché:-? Když je tam omáčka:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 4. 2012 18:02

Připadá mi to trochu suché, aspoň od pohledu. Vlastně jsem na první pohled myslela, že jsou to játra.;-)

Dooga Dooga

4. 4. 2012 17:39

Skvěle vypadající dobrůtka. :yes:

pipre pipre

4. 4. 2012 16:39

:yes::yes:

maris maris

4. 4. 2012 16:17

Tak to by mi chutnalo:-p:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty

Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Provensálské roštěnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LnEp