Provensálské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen
Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2012 18:53
chocolate:
4. 4. 2012 18:46
Kvalitní hovězí, které je vyzrálé, je prostě tmavé.To není "chyba", ale naopak přednost.Ty tmavé okraje jsou jen ukázkou, že kvalitní maso "karamelizuje", dělá to běžně jakýkoliv hovězí steak.
Andreo.
Andreo.
4. 4. 2012 18:37
Mně se recept líbí a maso mi nepřipadá tmavé ani vysušené, vždyť je to hovězí
4. 4. 2012 18:32
Nějaké tmavé masíčko, ale asi ty olivy to dělají,česnek bych se bála,že se chytí a zhořkne,taky bych volila sušený,jak píše Eliza
4. 4. 2012 18:26
k.k.: Jana asi myslela, že to maso vypadá vysušeně.. Také mi tak připadá. Když budeme hovězí s rozmačkaným česnekem opékat zprudka, česnek se připálí a zhořkne docela určitě, zvlášť na železné pánvi. Možná bych to řešila sušeným česnekem anebo ho přidala o něco později.
4. 4. 2012 18:18
Suché Když je tam omáčka
4. 4. 2012 18:02
Připadá mi to trochu suché, aspoň od pohledu. Vlastně jsem na první pohled myslela, že jsou to játra.
4. 4. 2012 17:39
Skvěle vypadající dobrůtka.
4. 4. 2012 16:39
4. 4. 2012 16:17
Tak to by mi chutnalo+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 5 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
25 názorů