Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Moje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 49 minutami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 4 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 4 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
Janet.P před 9 minutami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 2 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 3 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 4 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 6 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 8 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 8 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 10 hodinami
Tématické fráze:
cibulový bramborový salát,
cibulový salát-recept,
bramborovo cibulovy salat,
bramborový salát cibulový,
bramborový cibulový salát,
bramborový cibulový salát,
jak se spaří cibule,
cibulový aspik,
jak sparit cibuli,
cibulovej salát,
zemiakový šalat,
cibulovýsalát,
cibulovo bramborový salát,
cibulový základ,
cibulové recepty,
bramborový salát cibulový recept,
slanečkový salát,
jak zbavit cibuli štiplavosti,
zemiakovy salat.sk,
cibulivy salat
Suroviny:
cibule,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (16)
a to sparenie robím, keď cibuľu dávam do zemiakového šalátu, je naozaj ľahšie stráviteľná, alebo ako to nazvať - ostáva chrumkavá, ale ju tak štipľavo necítiť.
http://www.toprecepty.cz/recept/19043-cibulovy-sal...