Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Moje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 6 hodinami
Utopenci
Přidáno před 6 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 8 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 3 minutami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 27 minutami
Třepací dort
nilsine před 51 minutami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 1 hodinou
Losos s černou čočkou
Denade před 2 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 2 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 4 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 5 hodinami
Utopenci
doreatha7n před 5 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Kubyszak před 6 hodinami
Tématické fráze:
cibulový bramborový salát,
cibulový salát-recept,
bramborovo cibulovy salat,
bramborový salát cibulový,
bramborový cibulový salát,
bramborový cibulový salát,
jak se spaří cibule,
cibulový aspik,
jak sparit cibuli,
cibulovej salát,
zemiakový šalat,
cibulovýsalát,
cibulovo bramborový salát,
cibulový základ,
cibulové recepty,
bramborový salát cibulový recept,
slanečkový salát,
jak zbavit cibuli štiplavosti,
zemiakovy salat.sk,
cibulivy salat
Suroviny:
cibule,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (16)
a to sparenie robím, keď cibuľu dávam do zemiakového šalátu, je naozaj ľahšie stráviteľná, alebo ako to nazvať - ostáva chrumkavá, ale ju tak štipľavo necítiť.
http://www.toprecepty.cz/recept/19043-cibulovy-sal...