Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,88 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 11,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Moje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 23 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 30 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 42 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z krůtích prsou,
jak udit na pánvi,
vyuzeno,
jak udit v pánvi,
uzení masa na pánvi,
piliny na uzení obi,
panev na uzeni,
jak udit na pilinách,
jak udit kruti maso,
uzení v wok,
vyuzené maso je kyselé,
krůtí prso recepty,
jak vyudit krutí maso,
jak udit lososa na panvi,
kuřecí prsa uzení,
receptař prima napadu uzený olej,
udíme krůtí maso,
udit na pilinach,
domaci uzeni lososa na panvi,
recepty na uzení pilinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
olej,
křen strouhaný,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
okurky sterilované,
vejce,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (33)