Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené roštěnky v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

9. 5. 2012 22:17

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 546 kJ / 847 kcal
Bílkoviny131,42 g
Tuky25,78 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčky tohoto typu máme moc rádi, jsou takové osvěžující a výrazné. Podávala jsem se zbytkem knedlíků a s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

10. 5. 2012 07:59

Eliza: Eliz - bingo! I když maso z papiňáku po 80 minutách vaření si myslím, že by mohlo být i na "šrot", když se jedná o plátky.

Eliza Eliza

10. 5. 2012 07:48

maris:;-):-D

Eliza Eliza

10. 5. 2012 07:47

To bude spíš znamenat Papinův než pomalý..

maris maris

10. 5. 2012 07:46

Bibinko, určiě jste si pochutnali, ale nemá to být papiňák ? V Pomalém hrnci bys to tak, jak píšeš, nikdy neuvařila;-):-)

magdalenka magdalenka

10. 5. 2012 07:43

A nie každá nádoba z PH sa dá použiť k vareniu na sporáku...
50 minút v PH pri nízkej teplote neznamená nič, Iljuša má postreh.

Iljusa Iljusa

10. 5. 2012 05:43

Bibinko, toto je recept do PH - Pomalého hrnce????:-OPtám se, neboť ty časy, které zde uvádíš jsou "zvláštní".

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2012 23:56

Hmmm, to vypadá dooobře, Bibi!!:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi rostenky v papinaku hovězí roštěná v papiňáku roštěná na houbách v papiňáku hovezi rostenka v papinaku papinuv hrnec recept hovězí maso v papiňáku vaření v papiňáku recepty papinuv hrnec recepty časy vaření v papiňáku vaření v papiňáku časy roštěnky v tlakaci recepty pro papińák roštěnky z hovězího masa v papináku hovězí roštěná v papiňáku recept jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku roštěná z vepřového masa v papiňáku červené hovězí v papiňáku recepty z papiňáku hovězí roštěná z papináku plzensky flamendr top recepty

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, česnek, rajče cherry, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, roštěná hovězí, masox, olej, zázvor, sůl

TopRecepty.cz

Červené roštěnky v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8YG