Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 19,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorové kuře přelité marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6jG
Moje poznámka
Zázvorové kuře přelité marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6jG
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře s marinádou,
kuře s máslovou marinádou,
zázvorové kuře,
kuře na zázvoru,
kuře se zázvorovou marinádou,
marináda se zázvorem a medem,
marinada se zázvorem,
kuřecí s marinádou z medu ze zázvoru,
kuře se zazvorem,
kuře ze zázvorel,
pečené kuře s máslovou marinádou,
pecene kure na zazvoru,
kuřecí špíz s zázvorovou marinádou,
brambory s marinádou,
zazzvorove kure
Suroviny:
stehno kuřecí,
křídla kuřecí,
zázvor sušený,
bylinky,
koření grilovací,
česnek,
máslo,
vývar kuřecí,
sůl,
omáčka sojová,
med,
zázvor čerstvý,
brambory
Komentáře (18)
A hlavně: všechno se dá všechno do jednoho kastrolu, pak se to samo peče a celá rodina si pochutnává.