Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje domácí tlačenka

Rádi byste si vyrobili poctivou domácí tlačenku, ale nevíte jak na to? S naším receptem to zvládne opravdu každý. Žádná éčka ani šizené masové odřezky. Uděláme si pořádnou domácí "tláču", za kterou by se nestyděl ani profesionální řezník.

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava)

2. 6. 2012 10:14

Suroviny pro 1 kus

1 kus

12-15 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 442 kJ / 1 062 kcal
Bílkoviny161,35 g
Tuky30,41 g
Vláknina10,89 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 14,97 g
Sůl37,40 g
Sacharidy32,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2012 23:59

Mňááám:-p+13:yes::-K

vybusna vybusna

2. 6. 2012 20:00

Drobek: strasne rada Ta vidim.....na tvojich strankach som nasla mnoho inspiracie....

spagetka spagetka

2. 6. 2012 19:58

Drobek: No jo, holt nevěděj, co je dobré :-/;-):-D
Jinak ale souhlasím taky a myslím, že bude doma radost ;-):-p:yes::yes:

Drobek Drobek

2. 6. 2012 19:56

Nadšeně souhlasím s autorovou poznámkou. Často překořeníme a přečesnekujeme a zabíjíme přirozenou (a dobrou) chuť masa.:-8
Bod samozřejmě přidávám, i když v této zemi hojnosti ingredience neseženu. Američané vnitřnosti nejedí. ;-(

jan.alois jan.alois

2. 6. 2012 16:57

Takhle jí dělám i já . Sice bez jater ale,jinak stejně. Super .A bodík.

zdena 3

2. 6. 2012 16:40

Nádhera. Bodík;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 6. 2012 14:51

Krásnáá!!!:yes:

Majdula

2. 6. 2012 13:10

:-8 posílám bodíka a hned jak se dostanu k řezníkovi nakoupím a jde se na to! u nás ji mám nejraději já a domácí...je domácí. S poznámkou souhlasím do puntíku :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

2. 6. 2012 12:04

Ta je opravdu povedená:-p:-)) Teď, jak je teplo, tak na zabíjačkové jídla nemáme moc chuť, ale jakmile nastane zimní období, tak už vymýšlíme, co si z prasátka uděláme:-p:-*:yes:+1 Příště vyzkoušíme tu Tvoji:-K

pipre pipre

2. 6. 2012 11:39

Joj, ta vypadá moc dobře a podle ingrediencí chutně. Sama jsem tlačenku už párkrát dělala a tato by mi také chutnala:yes::yes:

Lelize

2. 6. 2012 11:16

Nádhera,hned bych si dala :-8:yes:

Ivana Ch

2. 6. 2012 11:10

To by bylo něco pro moje mužský, ale já jim jí taky udělám:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes::-K

Katerina Valigurova Katerina Valigurova

2. 6. 2012 11:05

určitě vyzkouším-mňamí:-)

Bibinka Bibinka

2. 6. 2012 10:35

Jirko, to je nádherná mozaiková tlačenka, ta se mi hodně líbí a protože jí máme moc rádi, tak jí vyzkouším udělat podle tebe. Dávám ti 2.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí tlačenka tlačenka domácí domácí tlačenka recept jak se dělá domácí tlačenka recept na domaci tlacenku recept domácí tlačenka tlačenka domácí bez vaření tlačenka domácí recepty koření do tlačenky jak udělat domácí tlačenku vaření tlačenky příprava tlačenky jak se dělá tlačenka recepty domácí tlačenka tlačenka recept dobrá domácí tlačenka zavareni tlacenky příprava domácí tlačenky jak na domaci tlacenku koreni na tlacenku

Suroviny: plec vepřová, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, nožička vepřová, koleno vepřové, jazyk vepřový, cibule, česnek, bobkový list, pepř celý, sůl, koření nové koření, majoránka, pepř, koření nové koření mleté, sůl

TopRecepty.cz

Moje domácí tlačenka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6V3