Ohnivé ragú se žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 473 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,43 g |
Tuky | 44,84 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 67,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - kalendář Recepty 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2012 22:54
+13
6. 6. 2012 22:04
tohle bude mít říz to my můžeme.. mňam
5. 6. 2012 18:07
5. 6. 2012 17:23
5. 6. 2012 09:08
jo, s čerstvým chlebíkem, studeným pivečkem... asi jsem právě přečetl inspiraci na dnešní večeři!!!!
5. 6. 2012 06:55
Andrejko je to ňamička. Já bych to snesl s vařeným brambůrkem. Ale jde to jak píšeš i jinak. MŇAM. +BODÍK 6
5. 6. 2012 04:55
To by bylo něco pro nás, ostré jídlo milujeme.
4. 6. 2012 22:48
Dala bych si hned, i když jsem měla dnes "rybí den",máš to moc pěkné
4. 6. 2012 22:42
Andreo, ikdyž bych neměla, miluji ostré a to se mi moc líbí!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 2 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 11 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 12 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: veprove ragu se zampiony žampionove ragú vepřové ragu na žampionech žampiony recepty ragu ze zampionu veprove ragu s zampiony ohnivé maso videorecept ragu se žampiony recepty se žampiony žampiony recept žampionové ragů s masem recepty ze žampionu ohnivé maso z panenky žampiony jako ragu vaječné ragů s žampiony recept na ostré maso se žampiony palivé ragu ze žampiony ohnivé maso žampióny recept na ragů recepty na žampiony
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá pálivá, paprika čerstvá červená, rajče, chilli paprika čerstvá, cibule, česnek, žampiony sterilované, kečup ostrý, paprika sušená pálivá, mouka hladká, sádlo, sůl, pepř
Ohnivé ragú se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BORn
9 názorů