Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
Moje poznámka
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 7 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 26 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 30 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 36 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí frgál,
valašský frgál z domácí pekárny,
recept domací frgál,
frgal z domaci pekarny,
jednoduchý frgál,
drobenka na frgál,
ořechový frgál,
recept na pravý valašský frgál,
ořechový frgál recept,
dobry frgal,
domácí frgál recept,
frgál recept,
těsto na frgál,
valašský frgál ořechový recept,
frgal ořechovy recept,
valašský frgál,
recept na dobrý frgál,
frgal,
frgály recept,
valašský frgál ořechový
Suroviny:
mléko,
droždí,
mouka polohrubá,
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
sůl,
mák,
tvaroh,
marmeláda,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
máslo,
máslo
Komentáře (19)