Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
Tuky | 35,56 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 86,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Moje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit maso švejžužu,
kung pao videorecept,
kun pao,
vepřová čína poctivá recept,
kung pao,
kun kung pao,
kuřecí kun pao recept,
kuřecí kun pao,
kung pao pro děti,
kung pao naložení,
kung pao pocesku,
kun pao recept,
kuřecí kung pao,
receptykunkpao,
kup kung pao,
kureci kung pao podle cinana,
kung pao-retro,
kung pao kuřecí maso,
české hospůdky.cz. …,
česke kungpao
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
kapie,
arašídy,
vejce,
škrob,
koření čína,
sůl,
pepř,
cukr,
víno bílé,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (21)
A dekuji.
Respektuji poznámku a k názvu jsem jeden hrob
Ten postup je jak od Číňana
Opravdu, vážně, fakt...
toto je pravé RETRO, Františku
a proč splácaniny
to je vždy období- móda - zatrácet kečup. mapř. a proč