Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 100 minut 6 - 8 porcí Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

1 kg vepřového masa od žeber na roládu
300 g syrové hovězí maso
worchester
sůl
pepř
žloutek
česnek
cibule
1 hrnek vařené rýže
1 kelímek zakysané smetany
cibule
sůl
pepř
mletá paprika
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plát vepřového masa od žeber rozprostřeme, osolíme a opepříme.

  2. Na rozprostřené okořeněné maso položíme váleček tatarákové směsi do které jsme krátce před tím vmíchali hrnek uvařené rýže. Váleček hovězí směsi posypeme nasekanými listy medvědího česneku.

  3. Naplněný plát pevně převážeme režnou nití a pořádně zatáhneme.

  4. Výslednou roládu na povrchu potřeme mletou červenou paprikou. Roládu dáme péct na plech podlitou vývarem společně s nahrubo nakrájenou cibulí na 90 minut.

  5. Pečeme přiklopené cca 90 minut a ke konci nezakryté pro barvu. Šťávu z výpečku propasírujeme, zahustíme lžící mouky a 10 minut nechat provařit.

  6. Na závěr zjemníme zakysanou smetanou. Příloha rýže nebo vařený či opékaný brambor.

Poznámka

Když Vám zůstane tatarák a je potřeba jej urychleně zpracovat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 176 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší

Tématické fráze: panenka s fáší plněne fáší hovězí fáše panenka ve faši kotlet s kuřecí fáší vepřová roláda vepřová panenka s fasi vepřová roláda plněná falší plněná vepřová roláda recept příprava fase veprova rolada plnena kureci fasi roláda z vepřové kotlety plněná kuřecí fáší zbyl mi tatarák co s tím kureci rolada s fasi fáše do rolády vepřová roláda s kuřeci fasi zbyl mi tatarák smetanová faše recept na veprovou panenku plnenou fasi rolada z veprovych zeber

Zapomněl/a jsem heslo