Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 209 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,27 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy.
Krok 2: Přidáme v rukách najemno natrhanou bazalku, se solí rozetřený česnek a olivový olej.
Krok 3: Poté nakrájíme na kolečka ciabattu a zlehka orestujem dozlatova z obou stran na olivovém oleji.
Krok 4: Položíme na talířek a pokledeme rajčatovou směsí, nahoru zlehka položíme ruličku parmské šunky a ozdobíme hoblinkou parmazánu.
Zveřejněno 31. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Moje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 23 minutami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 17 hodinami
Medové hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Likérové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 12 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
LUCAH před 1 hodinou
Kokosové tyčinky špaldové
80Katerina.M před 1 hodinou
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 11 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 12 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 12 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 13 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 13 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 14 hodinami
Tématické fráze:
bruschette,
pravá italská ciabatta recept,
italská bruschetta,
jak upéct bruschettu,
italská bruschetta recept,
bruschette recept,
bruschetky,
recept na bruschettu,
prava italska bruschetta,
bruschete,
italské recepty,
jak udělat bruschetu,
jak upéct bruschetu,
brunschete,
bruschetta italský recept,
chudak ten kdo se nikdy nezblazni,
bruschette s rajčaty,
foneticky - brusccheta,
jak udělat bruschettu,
jak si udelat bruschetky
Suroviny:
rajče,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
ciabatta,
pršut,
parmazán,
sůl
Komentáře (23)
je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.
já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty
Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat
"Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."
A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.