Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 537 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,36 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená králičí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zv22
Moje poznámka
Smažená králičí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zv22
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 6 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
smažená králičí stehna,
smažené kraličí stehna,
králičí stehna smažená,
smazene kralici stehno,
smažené králičí řízky,
králičí stehna recepty,
králičí stehno smažené,
recept na smaženého králíka,
králičí stehýnka,
smažený králičí stehna,
králík v trojobalu,
kralici stehna recept,
králičí stehna jako řízek,
smažený králík se smetanou,
králíčí stehna,
smaženýkrálík,
smazena stehna,
smažená králičí stehna recept,
obalené králičí stehna,
smažené králíčí stehna recept
Suroviny:
stehno králičí zadní,
brambory,
česnek,
sůl,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej
Komentáře (13)