Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová konzerva

Maso ze skleničky využijete zejména tehdy, není-li příliš času na vaření. Připravit si maso do zásoby není tak složité a ta práce za tu poctivou chuť stojí. Až si doma vyrobenou vepřovou konzervu namažete na čerstvý chléb, moc si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

11. 10. 2008 10:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie35 490 kJ / 8 482 kcal
Bílkoviny378,05 g
Tuky772,20 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 9,74 g
Sůl23,10 g
Sacharidy4,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

papa1649 papa1649

24. 4. 2013 20:34

Jana Remkova: Jano, z toho si nic nedělej, mně zkritizovali za 1KL, vegety, která byla v receptu na těstoviny. Lidi si neuvědomují, že za den, s odpuštěním - sežerou daleko větší sajrajty, aniž by o tom věděli. Hahahaha:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 4. 2013 19:37

Eva: Já sama se učím, nemám potřebu někoho něco učit.:-O Pokud někdo chce, vyzkouší a třeba ať si tam ten Sanytr nedává. Jde tam jen půl lžíce na 2,60 masa, tak to mne otrávit?? Řezník mi vysvětlil, proč se to tam dává a nemám potřebu mu nevěřit. Copak si nikdo nekupuje třeba konzervu v plechu? A tam to jako není? Je!! Kupujeme křehčená masa, koňské maso, místo hovězího, zdechliny..V chlebě jsou éčka a jiná svinstva, v jahodovovém kompotu také, všude jsou barviva, dochucovadla a my se tady budeme zabývat půl lžící Sanytry??:-O Prosím vás, nedělejte tuhle vepřovou konzervu, kterou já vždy a zásadně dělám z BIO vykrmeného pašíka a jediné, co tam je malinko nezdravé je půl lžíce Synatry. Každý sám musí zvážit, co chce a nechce jíst a co si tam přidá. Já nic nezlehčuji, ale nějaká dobrá duše mi vymazala komentář o kapitalismu. Máme, co jsme chtěli. Kdysi bylo téměř vše BIO. Dnes musíme jíst to, co máme.

jana

24. 4. 2013 14:39

Eva: Souhlasím, dělávali jsme doma, ale jenom sůl a kmín a byla to taky dobrota.

Eva

24. 4. 2013 13:32

Jana Remkova: on to spíš Lábus myslel asi tak, že jestli se tady snažíte nové i začínající kuchaře něco naučit, je dobré říct, že Pragandu ne, že je nezdravá :-!
Stačí to, co sníme v koupených uzeninách, domácí je od slova doma (vyrobené), mělo by být lepší a hlavně zdravější, než to koupené. Tak to nezlehčujte slovy o důchodu a smrti.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 4. 2013 13:14

Lábus: abysme dříve umřeli, když na důchod nedosáhneme.;-) Kdo by se o nás staral??

Lábus

24. 4. 2013 06:37

Sanytr=JED,dusičnany se mění na dusitany =rakovina.
Děkuji nechci.
Proč se dobrovolně trávíte ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2012 22:58

BILKOVAI: díky, Ivet, je to fakt tak nezdravé, ale skvělé a na chlebě bez hnětení...hmmmmmm:-D

BILKOVAI BILKOVAI

21. 11. 2012 21:24

MISI-NNKA: Vyzkoušej! Ta fakt nemá chybu. Je to neskutečná bašta:-p:-p:-*:-*:-*:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2012 18:56

MISI-NNKA: Zkus, já mám ještě nějakou v zásobě;-)

MISI-NNKA MISI-NNKA

21. 11. 2012 16:29

To musim zkusit :-O:-p:yes:

spagetka spagetka

19. 2. 2012 17:10

Jirka:jo mají ji v Tetě, nevím jak u vás, u nás už klasické drogerie bez názvu nejsou. Ale v Tetě Pragandu mají.;-);-)

Jirka

19. 2. 2012 17:08

Andrea:V ,,klasických" starých drogeriích,né TETA apod.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2012 20:28

maris: díky;-)

Andrea

5. 2. 2012 20:28

Mooooc děkuji

maris maris

5. 2. 2012 20:26

Andrea: Andrejko, rychlosůl se prodává pod názvem Praganda a dá se koupit v Drogerii.:-)

1 2 3 4 5 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba veprovych konzerv vyroba domacich vepřových konzerv domácí vepřová konzerva-recept recepty na masové konzervy výroba jak udělat domácí vepřovou konzervu pomazánka z vepřové konzervy vepřové maso v konzervě jak vyrobit domácí vepřovou konzervu vepřové maso konzerva domácí masové konzervy

Suroviny: bůček, vegeta, praganda, sůl, voda

TopRecepty.cz

Vepřová konzerva

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRBY