Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,51 g |
Tuky | 11,57 g |
Vláknina | 41,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 401,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak MaMMaMia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Py
Moje poznámka
Vepřový steak MaMMaMia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Py
Nejnovější recepty
Jugoslávský paprikový salát
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 21 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s borůvkami
kyskamaryska před 57 minutami
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 2 hodinami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 5 hodinami
České buchty
Martas6 před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 5 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový steak,
vepřový steak z krkovice,
steik z vepřového masa,
vepřový steak recept,
jak připravit vepřový steak,
vepřový steik,
veprove steaky,
steak z plecka,
recept na vepřový steak,
veprovy stejk,
vepřový steak recepty,
jak se dělá vepřový steak,
steik z vepřové panenky,
vepřoví stejk,
steaky z plecka,
jak udelat veprovy steak,
steak vepřový,
recept veprovy steak,
nakladaný steak,
vepřové steaky recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
rajče sterilované,
rajče sušené,
cibule,
česnek,
olej olivový,
pepř,
koření steak 7 pepřů,
víno červené,
bazalka čerstvá,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (11)