Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 276 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW6K
Moje poznámka
Kuře po mexicku s pečeným bramborem a salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW6K
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 17 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 14 minutami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 14 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 55 minutami
Domácí česnečka
Milan68 před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 3 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 4 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kure po mexicku,
pečené kuře po mexicku,
kuře po amer,
brambory po mexicku,
pečené brambory po mexicku,
recept kuře po mexicku,
kuře po mexicku recept,
pečené kuř v remosce,
kuřecí prsa po mexicku,
ostre kure po mexicku,
kuře s pecenymi brambory,
brambory po mexiko,
recept kuře po americe,
kuře pio mexicku,
salsa s kuřetem,
kure salsa,
kuřecím prsa s pecenymi brambori,
pecene po mexicku,
kure po mexicku videorecept,
bramborovy salat po mexicku
Suroviny:
prsa kuřecí,
brambory,
lupínky kukuřičné,
majoránka,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
koření grilovací,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej rostlinný,
salsa mexická
Komentáře (14)
Americké brambory? V Americe je neznaj a až v Česku jsem se dozvěděl co to vlastně je.
Kmín? Mexická kuchyně používá cumin, česky římský kmín.
Majoránka? Rodná se sestra oregana, česky dobromyslu.
Takže klídek Šárko, hlavně klídek.
Ale ostré ono to být nemusí, Záleží na tom co se do salsy dá. Ovšem, já si jí dělám sám a málo pálivou.
Ono je to s pálivostí jako se solí, přidat se dá, ale kurňa vyndat to ne a nejde.
Přesto se mi recept líbí a bod přidávám.