Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 292 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,33 g |
| Tuky | 1,77 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgXq
Moje poznámka
Houbové chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgXq
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 1 hodinou
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 18 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
oldlhot před 55 minutami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 56 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 1 hodinou
Vosí hnízda
Luentynka před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 4 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 12 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 13 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 13 hodinami
Tématické fráze:
sterilovaný houbový salát s kečupem,
houbové lečo s kečupem,
houbový salát s chilli,
chili s houbami,
recept na chilli,
chilli s houbami,
houbová chilli papriček,
houbovy protlak,
chili s hribama,
vepřové chilli kostky s houbami,
rajské s chilli,
nahradit rajsky protlak,
houbový sterilovaný salát s kečupem
Suroviny:
houby,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
cibule,
protlak rajčatový,
fazole červené sterilované,
sůl,
cukr,
sádlo
Komentáře (7)
My jsme fazolová rodina
vypadá to mňam