Postup přípravy
Krok 1: Na talíř rozprostřeme mozzarelu, rajčata a bazalku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a zakápneme balzamicem a olivovým olejem.
Rychlé, chutné.
Rychlé, chutné.
Zveřejněno 3. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Moje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 3 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 2 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 2 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 2 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 2 hodinami
Jablkový perník
collins před 4 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 6 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 7 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 9 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 9 hodinami
Tématické fráze:
italský salát caprese,
italské recepty z rajčat,
capréze,
italske recepty,
italské recepty na rajče,
caprese recept,
italské předkrmy recepty,
italské předkrmy,
babicovy dobroty 3.11.2012,
salát capréze,
zapečené capreze,
zapecene kaprese,
recepty italské,
italské předkrmy z rajčat,
salát caprese,
italske recepty rychle,
italske capresse,
rychlé italské recepty,
caprese z rajčat,
italske kaprese
Suroviny:
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
balsamico,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
...tož to stačí upravit rcp a následně nechat anihilovat, pak už bezpředmětné, komentáře
Italské
Balsamico
No, to je spíše caprese po česku, že