Postup přípravy
Krok 1: Na talíř rozprostřeme mozzarelu, rajčata a bazalku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a zakápneme balzamicem a olivovým olejem.
Rychlé, chutné.
Rychlé, chutné.
Zveřejněno 3. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Moje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 6 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 52 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 12 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 13 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 14 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 15 hodinami
Tématické fráze:
italský salát caprese,
italské recepty z rajčat,
capréze,
italske recepty,
italské recepty na rajče,
caprese recept,
italské předkrmy recepty,
italské předkrmy,
babicovy dobroty 3.11.2012,
salát capréze,
zapečené capreze,
zapecene kaprese,
recepty italské,
italské předkrmy z rajčat,
salát caprese,
italske recepty rychle,
italske capresse,
rychlé italské recepty,
caprese z rajčat,
italske kaprese
Suroviny:
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
balsamico,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
...tož to stačí upravit rcp a následně nechat anihilovat, pak už bezpředmětné, komentáře
Italské
Balsamico
No, to je spíše caprese po česku, že