Postup přípravy
Krok 1: Na talíř rozprostřeme mozzarelu, rajčata a bazalku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a zakápneme balzamicem a olivovým olejem.
Rychlé, chutné.
Rychlé, chutné.
Zveřejněno 3. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Moje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 18 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 7 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 7 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 8 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 10 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 12 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 12 hodinami
Tématické fráze:
italský salát caprese,
italské recepty z rajčat,
capréze,
italske recepty,
italské recepty na rajče,
caprese recept,
italské předkrmy recepty,
italské předkrmy,
babicovy dobroty 3.11.2012,
salát capréze,
zapečené capreze,
zapecene kaprese,
recepty italské,
italské předkrmy z rajčat,
salát caprese,
italske recepty rychle,
italske capresse,
rychlé italské recepty,
caprese z rajčat,
italske kaprese
Suroviny:
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
balsamico,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
...tož to stačí upravit rcp a následně nechat anihilovat, pak už bezpředmětné, komentáře
Italské
Balsamico
No, to je spíše caprese po česku, že