Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,21 g |
Tuky | 20,35 g |
Vláknina | 19,94 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,19 g |
Sacharidy | 138,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEWj
Moje poznámka
Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEWj
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 11 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
krůtí polévka,
krůtí polévka s drůbky,
polévka z krůtích krků,
krůtí polívka,
jak dlouho vařit krůtí krk,
polévka z krůtích drůbku,
krůtí polévka tlakovem hrnci,
jak dlouho vařit krůtí krky,
krůtí polévka recept,
drobénková polévka,
jak dlouho varit krky,
krútí žaludky,
polévka z krůty,
jak dlouho se vaří krůtí krky,
jak dlouho vařit krůtí žaludky,
vyvar s drobenkou,
jak dlouho vařit drobení do polévky,
krůtí krky polévka,
krůtí krky v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit kureci krky
Suroviny:
krky krůtí,
žaludky krůtí,
sůl,
cibule,
česnek,
pepř celý,
koření nové koření,
mrkev,
petržel,
celer,
koření kari,
mouka hrubá,
vejce,
voda,
sůl
Komentáře (12)
V kuchařkách babiček se uvadí toto:
" vaříme krky a drůbky doměkka ", /doba se zde ale neuvádí/... a pak se pokračuje postup dál....
Zmiňovaných 40minut varu (20+20) ale určitě nebude stačit k tomu, aby bylo maso měkké.