Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný máslový pstruh

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

28. 11. 2012 14:15

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie250 kJ / 60 kcal
Bílkoviny0,87 g
Tuky0,88 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment. Moc jsem si pochutnala:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2012 19:25

ivulinka: Nezačínej,nebo je přilákáš !Ano !:-D

ivulinka ivulinka

28. 11. 2012 19:19

Krásné foto a pěkný recept, jen tý rybky je mi líto, ty jeho očička...:-D:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 11. 2012 18:16

Krásně nafocená dobrota:-KI já bych si pochutnala:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2012 16:45

Jinak všem děkuji za hezké komentáře. Já ryby mám zařazené v jídelníčku dost často, tak pořád něco vymýšlím. Jen ta cena, to je děs:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2012 16:43

Veronika.Hrozna: zkus dodržet těch 15-20 min. Popravdě, já čas nikdy nehlídám, jen troubu, jak to vypadá. Ryba je křehká, nedělá se dlouho a můžu ti řít, že tady toho pstruha jsem snědla i s kůží, bylo to bezvadné, nevysušené. A taky, pokud to neděláš na pánvi, taky by se dalo a viděla bys na to lépe-(mi by tam ale celý nevlezl):-)), tak dobře vyhřej troubu, aby dlouho neležel v nějakém tuku. Jak ale vidíš, taby byla jen lžíce másla, neměl být z čeho nasáklý a ten pečící papír je taky vynález!;-)

BILKOVAI BILKOVAI

28. 11. 2012 16:26

Pstroužek je mňam. Taky dělám podobně, akorát jsem ještě nepoužila ústřičnou omáčku a místo másla dávám olivový olej. Měla jsem tuto dobrotu zrovna v sobotu na oběd:-p:-*:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

28. 11. 2012 16:25

I já toto můžu!!:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

28. 11. 2012 16:04

toto jo, to můžu:-p;-):yes::yes: hezké foto:-K:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2012 15:56

eva hubova:Ách,já ty ryby vždy zmrším,někdy přepeču,nedopeču ,já to neumím ! Už jsem se si říkala ,že to ani nebudu zkoušet! Odkdy zemřela tchýně ,tak nemám na Vánoce ani kapra.Neumím to ani usmažit! Buď to je nedopečené,nebo mi do toho vsákne olej :-((;-( Jo a pstruha mám velmi ráda,ale ho neumím!

eva hubova eva hubova

28. 11. 2012 15:31

Krásná rybka:-p:-p:yes:

hanahcotton hanahcotton

28. 11. 2012 15:30

:yes::yes:jo rybička......tak ta je u mě vždy za 100bodů ;-):-K

Iness Iness

28. 11. 2012 14:33

Hmmm to musí být dobrota:-*:yes:.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinovaný pstruh pstruh na medu jak usmazit pstruha pstruh marinovany marinovaný pstruh recept pstruh v medu pstruh recept s medem pstruh recept pstruh na másle recept marinováni pstruhů marinovaný pstruh recepty recept pstruh s marinadou na másle v troubě jak usmazit pstruha na masle pstruh s grilovacím kořením recepty na marinovaného pstruha pstruh na grilovacim kořeni marinovany pstruhy recepty na pstruhy pstruh marinovan marinoaný pstruha

Suroviny: pstruh, česnek, med, omáčka ústřičná, máslo, šťáva citronová, sůl mořská, koření grilovací, kmín celý

TopRecepty.cz

Marinovaný máslový pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oX4B