Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 1. 2013 14:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 112 kJ / 1 700 kcal
Bílkoviny14,39 g
Tuky126,86 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,00 g
Sacharidy58,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

1. 1. 2013 17:56

Pořád jsem na líčka nikde nenarazila, ani v Makru je nemají. Tak můžu jeno masíčko závidět. Ale v dobrém;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2013 17:47

:-p:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

1. 1. 2013 15:17

suslajda: a zase ta provokativní líčka, jsem zvědavá, jestli na ně někdy natrefím. Věřím, že je to dobrý, proto 3.bod:yes:

Jitkas

1. 1. 2013 15:08

Vseho tak primerene,jednoduse vynikajici!!

suslajda suslajda

1. 1. 2013 14:34

spagetka:ano Ladi je špenát:-K:-K

rebeka rebeka

1. 1. 2013 14:33

luxusní maso, krásný recept;-):-):-K:yes:

spagetka spagetka

1. 1. 2013 14:31

Mňááám, líčka jsem si před vánoci nakoupila, přímo nasyslila:-D:-D ;-):-p:yes::yes: A v rohu to zelené je špenátek? Nevidím na to pořádně :-8:-8:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí líčka pohlreicha líčka na česneku hovězí na rozmarýnu hovezi licka v papinaku telecí líčka na cesneku hov. líčka na víně hov.líčka hov.líčka na víně hov lička na vině hovězí líčka apetit hovězí lička na víně-recept dušená hovězí líčka hovězí licka hovězí líčka na víně hovezi na vine a rozmarynu líčka v papináku dušené hovězí na česneku dušené hovězí podle pohlreicha hovězí na červeném víně hovězí na česneku podle pohlreicha

Suroviny: líčka hovězí, cibule, špek, máslo, česnek, rozmarýn, víno červené, sůl, pepř mletý, bujón hovězí

TopRecepty.cz

Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DWXB