Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 734 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 26,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerový krém se sýrem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrlE
Moje poznámka
Celerový krém se sýrem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrlE
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
luxusni celerový krém,
celerový krém,
celerová polévka se zázvorem,
luxusní bylinkový krém,
bramborovo celerový krém,
celerový krém recept,
cizrnovo cerelovy krém,
celelrový krém s bramborami,
sváteční celerový krém,
celerovo zazvorovy krem,
cerlerova polevka se zazvorem,
sýr se zázvorem
Suroviny:
brambory,
celer,
zázvor,
dobrota,
sýr tavený,
voda
Komentáře (25)
jsem na zázvor tak trochu ujetá
a já dnes jen peču a peču a peču
ani nevím kdy to přidám, zase něco vymýšlím
spagetka: je to vlastně vegeta